Novidata
Image default
Business / Business Services

Speeltoestellen openbare ruimte: kies voor kwaliteit

Speeltoestellen in de openbare ruimte plaatsen

Wilt u een speeltuin of speeltoestellen aanleggen voor uw buurt of een speeltuin in de openbare ruimte aanleggen, bijvoorbeeld bij een kinderdagverblijf of school? Zorg dan dat u speeltoestellen van kwaliteit aanschaft, die voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, van kwaliteit zijn en betaalbaar zijn. Speeltoestellen in de openbare ruimte moeten namelijk aan hoge eisen voldoen als het aankomt op materiaalsoort, veiligheid en duurzaamheid.

Waar moet u op letten 

Veiligheid, te zien aan de wettelijke certificering van de speeltoestellen, is natuurlijk het belangrijkste criterium als u besluit om speeltoestellen te plaatsen in de openbare ruimte. Maar dit is nog niet de enige maatstaf die bij de aanschaf van speeltoestellen overwogen dient te worden. Naast veilige toestellen is het uiteraard ook belangrijk dat de toestellen sterk zijn en zo lang mogelijk meegaan. En ten slotte wilt u natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor de toestellen in de speeltuin, maar zo voordelig mogelijk uit zijn. HvR Speeltotaal plaatst en onderhoud de speeltoestellen. Wanneer u op zoek bent naar een partner die u niet alleen kan helpen met dit proces. Maar ook kan advizeren in en samenwerken met de speeltoestel leveranciers advizeren met hun contact op te nemen.

Bekijk ons aanbod speeltoestellen openbare ruimte 

Qua veilige en voordelige speeltoestellen die goed in de openbare ruimte te gebruiken zijn, bestaat er tegenwoordig een groot aanbod. De keuze op dit gebied is enorm. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ecologisch verantwoorde speeltoestellen, voor extra sterke soorten of voor moderne en veelkleurige speeltoestellen. Het slimste is om bij aankoop te kiezen voor een totaalleverancier. die de toestellen zowel levert als monteert. Bekijk zelf wat er allemaal mogelijk is en bezoek nu de website van HvR Speeltotaal.