Novidata
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte Diemen

Bij Opslag020 huurt u direct een opslagruimte in Diemen. In en rondom Amsterdam vindt u nergens een goedkopere opslag dan bij ons! Ga naar www.opslag020.nl voor meer informatie.

Opslagruimte Diemen zonder transport

Wanneer u alleen een opslagruimte in Diemen nodig heeft en zelf het transport kunt regelen, huurt u via ons een ruimte van Opslagman. Zij bieden ruimtes aan voor iedereen tegen aantrekkelijke prijzen. De ruimtes worden dag en nacht bewaakt en zijn 7 dagen per week toegankelijk met uw unieke toegangscode. Bij Opslagman bent u verzekerd van een goede prijs. Daarnaast hebben ze geen opzegtermijn, dus u kunt uw ruimte op elk gewenst moment opzeggen. Kijk voor meer informatie over de ruimtes of over de combinatie service met transport op onze website.

Met transport

Bij Opslag020 regelt u de huur van een ruimte inclusief de verhuizing van uw spullen naar deze ruimte toe zeer gemakkelijk online. Wij halen graag uw spullen bij u op tegen een scherpe prijs en brengen deze veilig naar de nieuwe opslag. Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap! Wij zijn erg goedkoop, door slim samen te werken met andere bedrijven. De ruimtes die u huurt zijn van Opslagman, dit bedrijf heeft een vestiging in Diemen. De ruimtes die zij aanbieden zijn droog, verwarmd en zeven dagen per week toegankelijk en veilig. Er wordt gewerkt met vaste lage prijzen zonder bijkomende kosten en tegen gunstige voorwaarden. De verhuisservice regelen wij via Student Verhuis Service. Voor veel mensen in Amsterdam een bekende naam. Niet voor niets is dit bedrijf vaak eerste keus bij verhuizing. Zij werken namelijk met studenten, waardoor het goedkoop kan blijven. Echter, doet dit niets af aan de kwaliteit van de verhuizing.

Over ons

Bij Opslag020 kunt u snel terecht voor goedkope verhuizers die uw spullen opslaan in een goede ruimte en tegen zeer scherpe tarieven. Ons bedrijf richt zich specifiek op de regio Amsterdam. Deze regio heeft specifiek veel problemen met het opslaan van spullen. De prijzen in deze regio zijn namelijk vaak erg hoog. Opslag020 brengt daar verandering in. Wij geloven dat een ruimte niet duur hoeft te zijn, zelfs niet in Amsterdam.