Novidata
Image default
Business / Business Services

Onze elektra door Timmer Installaties laten doen

Dankzij Timmer Installaties hebben wij echt een prachtig nieuwe toevoeging in onze tuin. Al een tijdje hebben we een nieuwe tuin aangelegd, maar we vonden het altijd een beetje te donker als we ‘s avonds daar zitten. We konden amper elkaar zien en niet eens rustig een boek lezen. Daarom leek het ons gepast om verlichting in te tuin te laten maken zodat we daar in de zomer ook ‘s avonds rustig een boek konden lezen.

Nieuwe verlichting in onze tuin door Timmer Installaties

In het begin hadden we geen idee door wie, bijvoorbeeld Timmer Installaties, deze klus konden neerleggen. We zijn eerst naar het bedrijf gegaan die onze tuin hebben aangelegd of zij iets voor ons konden betekenen qua verlichting in de tuin. Helaas was dat niet het geval en moesten we een elektrotechnisch bedrijf zoeken die dit wel voor ons kan regelen. Uiteindelijk na een tijdje zoeken op het internet kwamen we op de website van Timmer Installaties terecht. Daar zagen we eerst niet echt waarom ze ons konden helpen. Totdat we in hun portfolio ging kijken en daar zagen we dat ze ook tuinverlichting deden. Precies wat wij zochten, dus namen we contact op en konden we de volgende dag meteen komen voor een gesprek.

Een prachtig plaatje

Tijdens het gesprek hadden we meteen een goed idee waar we onze verlichting wilden hebben. Timmer Installaties was het hiermee eens en kon ons zeker helpen met dit project. Ze hadden al een voorbeeld foto gepakt van een van hun eerdere werken. Dit was echt perfect en we hebben dit bij hun besteld. We zijn nu een paar weken verder en de verlichting hangt er super mooi bij in de tuin. Het is precies wat wij in gedachte hadden voor de verlichting en we zien nu gewoon veel beter in de avond. Echt top werk van Timmer Installaties.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het bedrijf en de diensten die zij aan u kunnen verlenen? Bekijk dan de website van Timmer Installaties voor meer informatie hierover. Daar vindt u alle contactgegevens van het bedrijf om hun te bereiken.

Gerelateerde artikelen

Nederland als diensteneconomie

Opslagplaats huren

Een verhuisbedrijf vinden in de omgeving van Groningen