Novidata
Image default
Business / Business Services

Dankzij Spiegelpracht een onmisbaar decoratiestuk in huis

Vraagt u zich wel eens af of een spiegel van Spiegelpracht een belangrijke toevoeging is voor uw huis? Over het algemeen is een spiegel de meest betaalbare accessoire die u kunt kopen voor uw huis. En daarmee, mits goed gesitueerd ook nog een bijzondere decoratie kan zijn voor elke ruimte in uw huis. Ik ben in ieder geval overstag, dus ik zeg volmondig JA! Spiegels zijn wat mij betreft heel belangrijk voor haast elke ruimte in huis. Hier geef ik u enkele redenen waarom.

Praktische spiegels van Spiegelpracht

De spiegels die u via de online winkel van Spiegelpracht kunt kopen zijn op de eerste plaats natuurlijk praktisch – ze zijn functioneel in gebruik. U kunt een spiegel gebruiken om uzelf te controleren voordat u uw huis verlaat of wanneer u zich klaarmaakt voor de dag. Een spiegel heeft een vergrotend effect op een ruimte. Een kleine kamer kan baat hebben bij het ophangen van een wandspiegel omdat het de ruimte er veel ruimer laat uitziet. Het plaatsen van een spiegel op de gang of een badkamer zal hetzelfde effect hebben.

Hoe gebruik je spiegels om elke ruimte groter te laten lijken?

We hebben allemaal wel eens het gevoel dat we soms wat meer ruimte kunnen gebruiken. Maar als een verhuizing of het wegbreken van een muur geen optie is, zijn er enkele trucs die je kunt gebruiken om de illusie te wekken van een lichtere en ruimere kamer. Hoe maak je met spiegels elke kamer van je huis groter?

Spiegels daar waar geen raam is

Spiegels in de vorm en stijl van de ramen kunnen de illusie wekken dat een andere natuurlijke lichtbron de kamer binnenkomt. Ze misleiden het oog en laten ons denken dat de kamer een dubbel aspect heeft en ze zullen de muur waaraan ze zijn bevestigd langer en hoger doen lijken.

In plaats van een hoofdbord

Hang een grote spiegel boven je bed in plaats van een hoofdbord. Hiermee creëert u direct een lichtere slaapkamer. Het geeft een mooie visuele tegenhanger aan uw beddengoed en geeft de indruk dat de slaapkamer achterwaarts uitsteekt boven het bed.