Novidata
Image default
Business / Business Services

Loopbaancoaching in Amersfoort en fysiotherapie in Hoogland

Als het gaat om loopbaancoaching of fysiotherapie in Amersfoort en Hoogland, dan zit u goed bij Zee in Beweging! Wij zijn zowel zakelijke als particuliere klanten graag van dienst als centrum voor fysieke en mentale vitaliteit. Wij geloven er namelijk in dat u, om goed te functioneren tijdens uw werk, zowel fysiek als mentaal gezond hoort te zijn. Daarom hebben we ook de niet veelvoorkomende combinatie van loopbaan coaching en fysiotherapie. Samen gaan we dan bouwen aan uw fysieke gezondheid, mentale balans, en persoonlijke vaardigheden om verder te komen in het leven! Loopbaancoaching Amersfoort van Zee in Beweging.

Loopbaancoaching in Amersfoort en fysiotherapie in Hoogland van Zee in Beweging

Bij Zee in Beweging kunt u dus terecht voor loopbaancoaching in Amersfoort en fysiotherapie in Hoogland, maar hoe pakken we dat aan en met welk doel? Wij proberen meer te betekenen voor onze cliënten door verschillende gebieden van expertise met elkaar te combineren. Die expertises zijn dus fysiotherapie, coaching & counseling, psychotherapie, loopbaan coaching en diëtetiek. Op deze manier verbeteren we uw fysieke en mentale gezondheid samen met uw vaardigheden, met deze drie raakvlakken zijn we in staat om veel meer te bieden dan een organisatie die alleen aan loopbaancoaching doet.

Kies voor Zee in Beweging

Naast onze multidisciplinaire aanpak zijn er nog een aantal redenen om te kiezen voor Zee in Beweging. Bij ons zijn er namelijk geen wachttijden wanneer u een afspraak maakt, dat scheelt weer. Bovendien maken we gebruik van een aanpak die zowel professioneel als persoonlijk is. Cliënten hebben er minder aan wanneer ze gewoon een standaard programma moeten volgen, juist door verbeterpunten en vaardigheden te verbeteren die persoonlijk bij u aansluiten kan er meer bereikt worden. Onze aanpak is dus altijd op maat voor onze klanten. Het doel waar we naartoe streven is dat onze cliënten meer zelfsturend worden, en een proactieve houding gaan aannemen in hun werk. Onze diensten en thema’s zorgen er samen voor dat onze cliënten op een duurzame manier leren vitaal te blijven en op een duurzame manier ingezet kunnen worden bij hun werk.