Novidata
Image default
Business / Business Services

Hoveniersbedrijf Heerhugowaard

Gert-Jan Klercq van De Noord-Hollandse Tuinman, hoveniersbedrijf in Enschede, weet precies waar u uw geld aan moet uitgeven om van uw saaie tuin een fantastisch tuin te kunnen maken. Zodat u ervan verzekerd bent dat ook uw tuin een bijdrage levert aan de verkoop van uw woning. De eerste indruk van uw huis kan het verschil betekenen tussen een potentiële koper die langsrijdt of een potentiële koper die langsrijdt en een parkeerplaats zoekt om te zien wat uw huis nog meer te bieden heeft. Een slecht verzorgde en rommelige tuin kan een negatieve gedachte over het huis teweegbrengen en kan kopers mogelijk twee keer doen nadenken over de staat van het onderhoud van de rest van het huis. Wanneer u voornemens bent uw huis verkoopklaar te maken, is een afspraak met de hovenier Enschede daarom zeker aan te raden. Immers is de tuin het eerste waar het oog van een potentiële koper op valt. En elke eerste indruk telt.

Hovenier Enschede ook als u te druk bent

Als u een drukke levensstijl hebt, is het soms erg moeilijk om de tijd te vinden om uw tuin er altijd goed uit te laten zien. Velen van ons schakelen een schoonmaakster in om het huis schoon te houden, maar vergeten daarbij de tuin. Het is verbazingwekkend hoe een goed onderhouden tuin uw humeur kan veranderen. Thuiskomen na een dag hard werken en al het onkruid zien staan, kan een gevoel van teleurstelling en lichte wanhoop oproepen.

Meer dan grasmaaien en onkruid wieden

Bij de verkoop van uw huis heeft u wel tijd nodig om de gevallen bladeren op te harken, het gazon te maaien, de heggen terug te snoeien en het onkruid te verwijderen. U moet elke week tijd vrijmaken om de tuin te verzorgen en op zijn best te houden. U zult in een tijd waarin u geen tijd heeft, verbaasd zijn hoe snel onkruid groeit. Als u het gewoonweg te druk heeft, kunt u de hulp inroepen van Gert-Jan Klercq van de Noord-Hollandse tuinman. En hij kan veel meer voor u betekenen dan alleen het gras maaien en onkruid wieden.

Hij houdt van verantwoord tuinieren. Hoewel het niet altijd mogelijk is, doet hij er alles aan om overal waar mogelijk organisch materiaal te gebruiken. Het is verbazingwekkend hoeveel alternatieven er tegenwoordig beschikbaar zijn! Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om een tuin tot bloei te laten komen, zonder de lokale natuur in gevaar te brengen.