Novidata
Image default
Business / Business Services

Een nauwkeurig verhuisbedrijf in de omgeving van Ede vinden

Ik moest een goed verhuisbedrijf in de omgeving van Ede vinden die mij kon helpen in een verhuizing. Normaal gesproken kunnen natuurlijk familieleden veel helpen met auto’s. Alleen ik ga in de zomervakantie verhuizen en de meeste zijn dan natuurlijk op vakantie. Daarom zocht ik een verhuisbedrijf die niet alleen maar verhuiswagens verhuurde, maar juist ook wat extra mensen kon regelen. Ik kan natuurlijk niet alles in mijn eentje tillen, bijvoorbeeld kasten.

Veel verhuisbedrijven in de omgeving van Ede

In de omgeving van Ede zijn er veel verhuisbedrijven waar je uit kan kiezen. Ik weet van sommige van mijn vrienden, die al eerder zijn verhuisd, welke bedrijven wel fijn zijn om mee te werken en welke totaal niet. Er was een goede vriendin die zei dat ik niet naar die van haar moest gaan, omdat het bedrijf slordig deed met de spullen en daardoor veel beschadigingen is opgelopen. Dit wil ik absoluut voorkomen! Gelukkig wist een andere vriend wel een goed bedrijf waar alles vlekkeloos ging. Hij had het over het bedrijf Waaijenberg. Ik ging kijken op de website en daar stonden al vele goede reviews over het bedrijf en hoe fijn het was om met dit bedrijf te werken. Daarom besloot ik te bellen met het bedrijf om te kijken of ze plek hadden voor mij. Ze waren erg flexibel met datums wat ik zelf fijn vond want ik wist nog niet precies welke data ik precies ging verhuizen.

Van A naar B in een flits

Uiteindelijk hadden we samen een datum geprikt en konden we aan de slag. Op die dag waren er een paar extra man die mij konden helpen met het tillen van de zware meubels en andere dozen. Alles ging erg snel en soepel en binnen no-time was alles al in mijn nieuwe huis. Het ging zo snel dat ik amper door heb gehad dat ik ben verhuisd. Echt een super bedrijf was dit om mee te werken. Ze waren erg voorzichtig met de breekbare spullen en waren echt een goede hulp.

Meer weten over Waaijenberg en zijn diensten? Bekijk dan de website van Waaijenberg via www.waaijenberg.nl voor meer informatie.