Novidata
Image default
Business / Business Services

De boekenscanner van Repromat was een super aankoop!

Mijn bedrijf is op zoek gegaan naar een goede boekenscanner voor bij ons op kantoor. Wij hadden al een boekenscanner, maar die was al op leeftijd en sommige functies op de machine deden het niet meer goed. Daarom zijn wij als bedrijf gaan zoeken naar onze vervanger. Gelukkig kwamen we snel op een goede website.

Een boekenscanner zoeken

Van mijn baas had ik de leiding gekregen om samen met andere collega’s een boekenscanner te vinden. Hij gaf aan mij de specificaties door en we gingen op zoek. We begonnen eerst in de omgeving te kijken naar speciaalzaken die deze machines verkochten. Helaas konden we daar niet veel uit halen. Na een tijdje gezocht te hebben in de omgeving zijn wij het internet opgedoken. Daar vonden we al heel snel website en webshop waar we goede boekenscanners konden krijgen. Er vielen ook snel websites af, omdat deze te duur waren. Wij hadden een budget waar we ons aan moesten houden en daarom moesten we kritisch kijken. Al snel kwamen eruit om bij de volgende webshop/website te kijken of zij iets voor ons konden betekenen. Die website was Repromat.

Repromat

Toen wij op de website zaten te kijken, kregen wij een goed gevoel bij het bedrijf. Bovendien waren alle reviews goed en hadden precies de boekenscanner die wij wilden. Wij hebben ook de prijs vergeleken met de andere webshops en daar kwam uit dat Repromat goede prijs had. Na de goedkeuring van de baas, hebben we de boekenscanner bestelt en zou hij binnen een paar werkdagen bij ons komen leveren. Op de dag van de levering, kwam het personeel van Repromat op tijd aan en hielpen ze ons de boekenscanner op de goede plek te zetten. Daarna gingen ze hem installeren voor ons en kregen we allemaal een instructie over de machine. Na de instructie deden we een test om te kijken of hij het deed en ging het personeel weer verder. Wij hadden zeker goede service door Repromat en we doen graag vaker zaken met hen!

 

Voor meer informatie over boekenscanners en andere producten van Repromat, kijkt u op de website www.repromat.nl