Novidata
Image default
Business / Business Services

Bij Boeken-drukken.com laat u uw eigen boek drukken

Bij Boeken-drukken.com gaan ze er van uit dat u uw boek zelf wilt verkopen – zonder uitgever – en dat u niet per se rijk wilt worden in het proces. Ja, als het gebeurt is het natuurlijk mooi meegenomen, maar eerst en vooral staat uw persoonlijke drive op de voorgrond.

Boeken-drukken.com voor elk budget

Bedrukking met paperbackband en standaardpapier heeft natuurlijk een bepaalde prijs bij Boeken-drukken.com. Weet u al exact wat u wilt, kunt u via de website heel eenvoudig een offerte aanvragen zodat u een goed beeld krijgt van de totale kosten. Heeft u echter nog helemaal geen idee bijvoorbeeld over de papiersoort waaruit uw boek moet bestaan, dan kunt u natuurlijk altijd eerst telefonisch contact met de professionals Fred of Chris opnemen zodat u daarna wel een weloverwogen beslissing kunt nemen. En daarmee de kosten goed kunt inschatten. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0318-654688.

Algemene informatie

100 pagina’s voor een boek zijn niet te veel; de rug is dan ongeveer slechts 5 mm dik, dus een “boekje”. Met een beetje dikker papier worden 100 pagina’s ongeveer 7 mm, wat in principe veel meer oplevert. Natuurlijk kan ik hier geen exacte kosten voor u weergeven, want de exacte kosten zijn altijd afhankelijk van het aantal pagina’s, de oplage, de binding en natuurlijk de uitvoering. Misschien wilt u wel een draadbinding van zeer hoge kwaliteit maar kunt u zich dit niet veroorloven en dat is alleen mogelijk vanaf ongeveer 300 pagina’s met dikker papier. Een zelfklevende binding is dan een prima alternatief omdat het veel goedkoper is. Zo’n boek is niet eindeloos duurzaam, maar wanneer u niet van plan bent een naslagwerk te schrijven dat steeds weer opnieuw wordt gebruikt, dan kan dat heel goed.

Valkuilen en moeilijkheden

Om valkuilen en moeilijkheden te voorkomen, kijken de professionals van Boeken-drukken.com altijd over uw schouder mee. Vaak zijn er bijvoorbeeld problemen met de “kleurruimte”. Het lettertype is niet echt zwart, maar “kleur-zwart”. U kunt dit niet zien op het scherm. De designer weer wel en zal dit corrigeren. Maar dit kan altijd leiden tot onbedoelde neveneffecten. Zo ook grootte en formaat.

Voor het ontwerp van de cover is het erg belangrijk dit door een professional te laten ontwerpen. Gelukkig zitten er kanjers bij Boeken-drukken.com die dit klusje graag voor u uit handen nemen.