Novidata
Image default
Business / Business Services

Zakelijke telefonie van de Nederlandse Provider

Zakelijke telefonie ondergaat wat veranderingen doordat de ISDN lijnen ermee gaan stoppen, wat betekent dat heel zakelijk Nederland zal moeten overstappen op VoIP. Een grote klus, maar geen zorgen! De Nederlandse Provider kan daarmee helpen, maar ook met een zakelijke telefonie met de mobiel! Dus wanneer jij op zoek bent naar een zakelijk mobiel abonnement, dan ben je bij De Nederlandse Provider aan het goede adres! Voor zakelijke telefonie leveren allerlei mobiele abonnementen die gaan van simpele Sim-only naar vast-mobiel integratie! Kies daarom voor De Nederlandse Provider, en alle mogelijkheden die we aanbieden.

Wat is er allemaal mogelijk met zakelijke telefonie?

Met zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider wordt het mogelijk om niet alleen de bellen en te sms’en, maar ook om te internetten. Dat is het mobiele pakket voor de zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider. Maar dat is niet alles, want het wordt ook mogelijk om een Fixed Mobile Pack bij ons af te nemen. Wat houdt dat in? Bij dit zakelijke telefonie pakket kan je een vast telefoonnummer uit laten komen op jouw mobiele nummer. Omgekeerd werkt deze vorm van zakelijke telefonie ook, je kunt met een vast telefoonnummer uit bellen.

Vast mobiel integratie

Er is nog een andere vorm van zakelijke telefonie mogelijk bij De Nederlandse Provider, en dat is vast mobiel integratie. Wat kan je ermee? Heel veel! Bij deze techniek van zakelijke telefonie wordt het mogelijk om je mobiel volledig te integreren met de telefooncentrale. Hierdoor zijn alle functies van de telefooncentrale ook beschikbaar op je mobiel! Denk hierbij aan doorverbinden, of een keuzemenu, of de centrale voicemailbox. Deze manier van zakelijke telefonie biedt heel veel voordelen. Benieuwd? Neem een kijkje op onze website of dit iets voor jou is!

Mobiel internet met zakelijke telefonie

Het is ook mogelijk om bij zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider alleen het internet te gebruiken in het Mobiel Internet pakket. Dan heb je eigenlijk geen zakelijke telefonie meer, maar zakelijk roaming. Deze is vooral handig wanneer je niet wil bellen of gebeld hoeft te worden, maar wel een laptop of tablet gebruikt.