Novidata
Image default
Business / Business Services

Waar moet ik zijn voor scriptiehulp?

Waarom externe scriptiehulp?

 

Veel studenten zien op tegen het schrijven van hun scriptie. Het is ook een heel karwei om een kwalitatief sterke scriptie te schrijven. Je dient een helicopterview te hebben om de grote lijn in de gaten te houden, en tegelijkertijd moet je letten op de details en ervoor zorgen dat de zinnen begrijpelijk zijn en op de juiste wijze zijn geformuleerd. Omdat het zo’n lastige klus is, roepen veel studenten de hulp in van ervaren scriptiebegeleiders of correctoren om hun scriptie na te laten kijken.

 

Waar kun je terecht voor scriptiehulp?

Er zijn verschillende nakijkservices waar je kunt aankloppen om scriptiehulp te krijgen of je scriptie te laten nakijken. De prijzen en de diensten die worden aangeboden verschillen sterk. Let daarom goed op de prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer er exorbitante bedragen worden gevraagd, krijg je vaak geen waar voor je geld, ook al is je scriptie goed nagekeken of heb je goede begeleiding gehad. Je betaalt dan gewoon teveel voor een dienst die goedkoper had moeten zijn. Kijk goed welke service een scriptiebureau aanbiedt. Als er naast een taalcorrectie ook inhoudelijke controle wordt gegeven, dan kun je er vanuit gaan dat het desbetreffende bedrijf experts in dienst heeft die inhoudelijk verstand hebben van wetenschappelijke stukken en de knelpunten die in je scriptie zouden kunnen zitten. 

 

Wat is het beste scriptiebureau voor mij?

Ondanks dat scriptiebureaus over het algemeen goed werk afleveren, is er altijd een verschil in geleverde kwaliteit en een verschil in de prijs-kwaliteitverhouding van de service. Een professioneel en deskundig bedrijf dat een zeer compolete dienst levert, van het nakijken van scripties tot hulp bij statistiek en scriptiebegeleiding, is Scriptium. Scriptium is een pioniersbedrijf geweest als scriptiebureau, en was het eerste bedrijf ter wereld dat een inhoudelijke controle aanbood aan studenten. Nog altijd kun je bij scriptium terecht voor de meest diepgaande inhoudelijke correctie die je kunt krijgen, en daarnaast kun je bij Scriptium terecht voor het nakijken van je scriptie op taal en structuur, waarbij het nakijkniveau zeer hoog ligt. 

http://www.scriptium.nl