Novidata
Image default
Business / Business Services

Voordelen van een telefoonservice

Een professionele telefoonservice als die van Antwoordservice.nu kent vele voordelen, maar in dit blog deel ik er 3 met u. Stelt u zich eens deze situatie voor. U had een grote marketingcampagne in zowel traditionele als in digitale zin gelanceerd. Plotseling werd u geconfronteerd met een stortvloed aan klantvragen die u voorheen niet kon verwachten en die u, met uw kleine team, niet meer alleen kon oplossen. De telefoon had nog nooit eerder zo roodgloeiend gestaan als toen. Uw projectmanager moest alle binnenkomende telefoongesprekken beantwoorden. Op een dag zei hij dat hij zich niet meer op zijn werk kon concentreren. Bovendien werden de constante telefoongesprekken langzaam maar zeker een last voor hem en hij zei dat hij niet meer creatief kon werken. Dus snel handelen was noodzakelijk geworden.

Een telefoonservice inhuren was dé oplossing

De oplossing was duidelijk om de projectmanager te ontlasten werd een telefoonservice ingehuurd om alle binnenkomende oproepen te beantwoorden. Aan de ene kant speelde u al langer met dit idee en analyseerde u de kosten (bijvoorbeeld voor extra personeel). Een andere gedachte was dat het mogelijk was om te wachten tot de situatie weer tot rust zou komen na de grote marktintroductie.

Online bestellen

Maar zelfs als uw klant meestal online bestelt, zal hij nog steeds telefonische vragen stellen; dit kan eenvoudigweg niet worden vermeden. Integendeel, de klanten die vaak bellen, zijn degenen die bereid zijn om te kopen en alleen maar om aanvullende informatie vragen. U mag dergelijke kansen niet missen, hoe ongewenst de timing van het gesprek ook is. De oplossing is om iemand in te huren om uw gesprekken aan te nemen. Dit mag uw bedrijf echter niet belasten met buitensporige personeelskosten. Deze oplossing heeft een naam: Antwoordservice.nu.

Belangrijk voordeel van een virtueel kantoor

Meestal is er een hoog volume aan gesprekken van 12.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Dit betekent niet dat uw kantoor open moet zijn tot 18.00 uur. U sluit om 17.00 uur en laat de gesprekken buiten werktijd over aan uw telefoonservice. Datzelfde geldt bij onderbezetting tijdens vakantieperiodes.

We leven in het digitale tijdperk, en sommige dingen die enkele decennia geleden nog ondenkbaar waren, zijn vandaag de dag mogelijk. De medewerkers van Antwoordservice.nu zijn betaalbaar en hun dienstverlening zo gewenst op maat gemaakt voor elke portemonnee en elk bedrijf.

Ze zijn allemaal goed opgeleid en beschikken over een uitstekende telefonische vaardigheid.