Novidata
Image default
Business / Business Services

Volg een traineeship gemeente en vindt de baan die bij jou past!

traineeship gemeente

Wilt u uw vaardigheden en talenten kunnen omzetten in een arbeidsperspectief? Volg een tweejarige traineeship gemeente en ontwikkel jouw talent. Wordt een professional en werk mee in de gemeente. Een gemeente traineeship stoomt u klaar voor bijzondere arbeidsmogelijkheden. Meer weten over deze traineeships? Lees dan gauw verder.

Ideaal voor jong talent

Newpublic biedt traineeships voor jong talent. Net klaar met de studie en op zoek naar een baan? Combineer het werken met een studie en ga aan de slag als trainee bij u in de gemeente. U kunt uw vaardigheden toepassen en uitgroeien tot een professional.

Duur en mogelijkheden

De traineeship gemeente duurt twee jaar. Tijdens deze twee jaar bent u werkzaam als trainee bij de gemeente. U kunt werkzaam zijn als projectleider, helpen bij het digitaliseren of de bewoners betrekken bij onderzoeken van de gemeente. Uw dagen zijn nooit saai bij de gemeente. U ontvangt natuurlijk een marktconforme vergoeding als trainee en de kosten voor de studie betalen wij. Na deze traineeship heeft u veel arbeidsmogelijkheden. In veel gevallen wordt er direct vanuit de gemeente een baan aangeboden.

Investeer in uw toekomst en ga aan de slag als trainee bij de gemeente. Een traineeship gemeente stoomt u klaar voor unieke functies binnen de gemeente. Wilt u meer weten over deze traineeships? Neem dan een kijkje op de website van Newpublic.