Novidata
Image default
Business / Business Services

Track je bedrijfsvoertuigen

Voor een bedrijf is het lastig om goed alles op afstand in de gaten te kunnen houden. Vaak moeten er goederen worden geleverd. Vaak wil je dit goed in de gaten kunnen houden om verschillende redenen. Door middel van GPS tracking kun je de logistiek van jouw producten goed in te gaten houden. Hierbij wordt er een trackers geplaatst op het voertuig waardoor het voertuig makkelijk door middel van een monitor in de gaten worden gehouden. Een dergelijke GPS tracker wordt aan geboden in verschillende pakketten. Zo kun je een pakket uitkiezen die perfect aansluit bij de mate van jouw gebruik. Zo is er een Lite pakket en kan dit oplopen tot een pro pakker.

Vaak is de prijs opgebouwd uit het aanschafprijs voor de GPS tracker. In de verschillende pakketten kun je ook een keuze maken tussen de benodigde hoeveelheid GPS trackers. Daarnaast zijn er pakketten voor verschillende tijsperioden. Zo kun je bijvoorbeeld pakket aanschaffen voor drie maanden maar bijvoorbeeld ook 6,12 of 24 maanden. Dit kun je vaak gemakkelijk online betalen. Daarnaast is het goed om te vermelden dat de gps getrackt kan worden in 85 verschillende landen. En dit is het geval voor alle pakketten. Tot slot betaal je een prijs voor de connectivity. En dat zijn eigenlijk de kosten voor de dataverbinding.

Een GPS tracker kan op verschillende manieren een uitkomst bieden. Het biedt namelijk live tracking waardoor de locatie van het voertuig te allen tijde in de gaten kan worden gehouden. En je altijd op de hoogte bent van waar je goederen zich bevinden. Daarnaast zit je met het voertuigvolgsysteem van mygpstracker nergens aan vast. Daarnaast is het makkelijk te installeren en krijg je notificaties van de gps via een makkelijk te gebruiken app. De desbetreffende gps app is beschikbaar voor zowel Android als iOs.

https://mygpstracker.nl/