Novidata
Image default
Business / Business Services

Smaakvol houten vloeren

Wanneer ik een pand betreed met houten vloeren, dan ben ik meteen verkocht. Het pand krijgt meteen een warme sfeervolle en romantische uitstraling. Ook is de geur van houten vloeren aromatisch en onweerstaanbaar. Wanneer je erop loopt, ontstaat er ook een uniek geluid. Vloeren kennen we in alle soorten en maten. We kunnen gemakshalve een tweedeling maken als het gaat om vloeren. We kennen de vloeren die zijn gemaakt van natuurproducten. Dan hebben we het uiteraard over stenen en houten vloeren. De andere categorie bestaat uit vloeren die zijn gemaakt van synthetische producten. Een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in houten vloeren is de Bax Houthandel.

Bax Houthandel Houten vloeren

Bij Bax Houthandel is het aanbod van houten vloeren werkelijk ongekend. Men kan kiezen tussen vele houtsoorten. De keuze voor een bepaalde houtsoort is een eerste stap. Daarnaast kun je kiezen op welke manier je dit hout als vloer wilt gebruiken. Grofweg zijn dat houten vloeren, parket vloeren en lamelparket. Daarnaast kan je nog eens kiezen uit verschillende breedten. Dit heeft te maken met persoonlijke smaak en het budget dat beschikbaar is voor de aanleg ervan. We weten dat houten vloeren over het algemeen duurder zijn de synthetische varianten. Echter gaan goed onderhouden houten vloeren veel langer mee dan de synthetische varianten. Het grote voordeel van Bax Houthandel is, dat zij het hout zelf produceren. De producten worden aangeboden zonder de tussenkomst van een tussenhandelaar. Ook de inkoop door Bax Houthandel geschiedt direct vanuit de bron. Met al bijna 40 jaar ervaring, 3 vestigingen en een productie c.q. showroom locatie in Barneveld, is Bax Houthandel toonaangevend in Nederland. Het is dan ook zeer de moeite waard om de showroom te bezoeken. Hier wordt u bijgestaan door vakmensen die u het juiste advies geven. Ook het installeren en leggen van de vloeren kan door Bax Houthandel worden gedaan. Het is aan te raden om eerst hun website eens te bezoeken alvorens een bezoek te brengen aan een vestiging bij u in de buurt of aan de showroom.

Leven

Houten vloeren leven, in tegenstelling tot de synthetische varianten. Ze moeten dan ook echt onderhouden worden als je er lang plezier van wilt hebben. Houten vloeren moeten soms geschuurd gelakt en geboend worden. Ook moet je de luchtvochtigheid in het pand op peil houden. Bax Houthandel weet precies wat houten vloeren nodig hebben.