Novidata
Image default
Business / Business Services

Rijbewijs B? Dan mag je een busje huren in Wageningen

Een busje huren in Wageningen is mogelijk voor iedereen die in het bezit is van een rijbewijs B. Tasman Rent verhuurt drie soorten busjes. Een bestelbus met een laadruimte tot 5 m3, een bestelbus met een laadruimte tot 10 m3 en een bestelbus met een laadruimte tot maar liefst 20 m3. Een busje met laadruimte huur je wanneer je gaat verhuizen of voor het vervoeren van veel, grote en/of zware spullen voor je werk bijvoorbeeld.

Een busje huren in Wageningen altijd met voorwaarden

Wil je een busje huren in Wageningen? Dan spreekt het voor zich dat er enkele voorwaarden aan zijn verbonden. Zo zijn er verhuurbedrijven die een minimale leeftijd hanteren van 21 jaar, echter bij Tasman Rent kun je al een busje huren vanaf 19 jaar, mits je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Dat laatste geldt overigens ook voor oudere personen. In het huurbedrag dat Tasman Rent toont op haar website per bestelbus, personenauto, verhuiswagen of aanhanger zijn overigens inclusief BTW. Iets dat bij andere verhuurbedrijven niet altijd het geval is. Waardoor je bij de uiteindelijke betaling voor verrassingen kunt komen te staan.

Verhuizen? Busje huren in Wageningen

Wanneer je een busje wilt huren in Wageningen is dat over het algemeen vanwege een verhuizing. Dan is het goed om te weten dat transport- of verhuismiddelen gratis te gebruiken zijn. Van een klein verhuispakket bestaande uit verhuisdekens en een set sjorbanden tot een trolley met duwbeugel. Voor een overzicht van alle artikelen die gratis geleend kunnen worden, kun je de website raadplegen.

Een busje huren in Wageningen als je op pad wilt naar het buitenland

Voor de avonturiers onder de lezers van dit blog is het goed om te weten dat je met het busje dat je huurt in Wageningen ook naar het buitenland kunt reizen. Dat kan in overleg naar landen binnen de EU + Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Servië. De busjes hebben de mogelijkheid voor het vervoeren van maximaal drie personen en een zee aan laadruimte voor bijvoorbeeld een avontuurlijke (korte) vakantie naar het buitenland op geheel eigen wijze of geheel eigenwijs.