Novidata
Image default
Business / Business Services

Origineel afscheidscadeau collega

Wat is nu een gepast afscheidscadeau voor collega Rob?

Al jarenlang werk je dag in, dag uit samen met deze persoon. Je weet vrijwel alles van elkaar. Ook buiten het werk zie je elkaar met enige regelmaat. Je hebt er gewoon een enorm hechte band mee. Veel vriendschappen en relaties beginnen op het werk. Je werk en je collega’s zijn nu eenmaal een groot onderdeel van je leven. Iedereen weet natuurlijk ook dat collega’s komen en gaan. Dan moet je een origineel afscheidscadeau voor collega Rob bedenken.

Waardig afscheid geliefde collega

Er komt ooit een moment dat je afscheid van collega Rob neemt.

Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom een collega vertrekt.

Het kan zijn vanwege een pensioen. Wellicht gaat de persoon in kwestie aan de slag bij een ander bedrijf omdat daar meer valt te te verdienen. Iemand gaat met zwangerschapsverlof en komt daarna niet meer terug. Je collega heeft besloten om voor zichzelf te beginnen. Ook kan er sprake zijn van ontslag, om wat voor reden dan ook. Ongeacht de reden, een afscheidscadeau voor een collega is altijd op zijn plaats. Het zou misschien wel leuk zijn als je bij het afscheid van collega Rob iets verzint wat tastbaar is, en een blijvende herinnering zal zijn voor degenen.

Jilster

Voor het afscheidscadeau van collega Rob hadden wij bedacht om hem een door onszelf samengesteld tijdschrift te geven. Een eenmalige limited edition waar hij ook later met veel plezier nog eens doorheen bladert. Het tijdschrift staat vol met artikelen en foto’s van zaken waar de collega interesse in heeft, alsmede anekdotes en foto’s van werkgerelateerde zaken die door de jaren heen zijn verzameld. De collega was erg blij met het cadeau. Wil je het afscheid van je collega doen op een gepaste originele en betaalbare wijze, bekijk dan eens de mogelijkheden op de site van Jilster.

Afgezaagd

Stel je voor dat je,bij het afscheid van collega Rob, op de proppen komt met een reep chocolade,een fles drank of een waardebon. De gelaatsuitdrukking van de persoon in kwestie spreekt boekdelen. Een flauwe glimlach komt tevoorschijn, en ach wat leuk!  Dat hadden jullie nou niet hoeven doen! Met de nodige plaatsvervangende schaamte wordt de reep in ontvangst genomen. Daar sta je dan, na al die jaren! Je kan wel zien hoe enorm je wordt gewaardeerd. Het voelt meer als opgeruimd staat netjes.