Novidata
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte in Amsterdam nodig?

Woont u in Amsterdam, en heeft u een opslagruimte nodig? Dan bent u zeker niet de enige! In veel steden zoals Amsterdam merken mensen dat ze eigenlijk steeds minder ruimte voor zichzelf hebben binnen hun woning, en dat het langzaam overgenomen wordt door alle spullen die ze hebben. Vaak is het geen eenvoudige kwestie meer van gewoond de onnodige spullen weggooien, maar een werkelijk gebrek aan ruimte voor spullen die wel nodig zijn. Denk hierbij aan de skispullen voor tijdens de skivakantie. Het zijn dingen die veel ruimte innemen, maar eigenlijk 1x per jaar nodig zijn. Een opslagruimte is dan dé oplossing. 

Een opslagruimte in Amsterdam bij Opslagman

Bij Opslagman kunt u terecht voor een opslagruimte in Amsterdam. We hebben ook vestigingen in Diemen, Utrecht, Nieuwegein en Veenendaal. Het prettige aan Opslagman is dat we onze ruimte verhuren voor de laagste prijs, en dit is een overdreven uitspraak. Wanneer u ons niet gelooft, kunt u gerust even rondkijken bij onze concurrenten en de prijzen van vergelijkbare ruimtes tegen elkaar opwegen. We kunnen u garanderen dat we de prijs op onze website eerlijk is, en dat er geen extra kosten bijkomen des te verder u in het proces van huren komt. 

Opslagman, voor een betere kwaliteit van leven

Wij hebben een eigen verhuisservice, die bij u thuis langs kan komen om de spullen te verplaatsen naar de opslagruimte. Dat scheelt u weer tijd en moeite, het hoeft enkel klaargezet te worden en we nemen het mee. Juist doordat we vaak de dozen en/of meubels bij mensen thuis ophalen, zien we hoe weinig ruimte er eigenlijk is voor de bewoners van een appartement of flat. Daarom kunnen we met echt gevoel zeggen dat we begrijpen wat uw problemen zijn, en graag onderdeel willen uitmaken van de oplossing: een opslagruimte waar alle extra spullen naartoe kunnen wanneer het thuis te veel wordt. Al onze ruimtes zijn verwarmd en worden drooggehouden zodat de spullen in een goede staat blijven, ook wanneer ze voor langere tijd opgeslagen worden. Daarnaast is er bij ons bewaking, de spullen zullen dus echt veilig blijven.