Novidata
Image default
Business / Business Services

Meer te weten komen over QRM polca

Als je meer te weten wilt komen over QRM polca, dan moet je zeker nog even dit artikel doorlezen. In dit artikel gaan we praten over wat het is en wat de voordelen en nadelen ervan zijn. Je kunt er heel veel mee doen. Wat de meeste bedrijven willen, is het verkorten van de doorlooptijden. Dit kun je doen doormiddel van QRM polca. QRM staat voor quick response manufacturing. Dit houdt eigenlijk gewoon in dat een buitenstaand bedrijf, je doorlooptijd probeert te verkorten. Maar je kunt het QRM samen laten gaan met polca. Dan is de kans nog groter dat je meer tijd wint. Je kunt dan deze tijd ergens anders in steken waar je geld mee kunt verdienen.

Wat houdt dit in?

Je kunt hiermee dus snel je doorlooptijden verkorten. Je wilt wel dat het bedrijf hier wat aan heeft. Hiermee wordt bedoelt dat mensen ook kortere doorlooptijden moeten hebben. Ze moeten weten hoe ze dit in de toekomst kunnen verbeteren. Veel bedrijven zeggen achteraf dat ze dit al veel eerder hadden moeten doen. Dit hoor je als QRM-bedrijf namelijk graag.

Hoe zorg je voor kortere doorlooptijden?

Je kunt dit zelf bijna niet voor elkaar krijgen als je dit zelf doet. Je moet dan eigenlijk al wel een bedrijf inhuren die dit kunnen. In Overijssel zitten er al een heleboel bedrijven die QRM polca trainingen geven. Je kunt dus kiezen uit heel veel bedrijven. Maar hoe doen ze dit? Ze kijken voornamelijk naar de mogelijkheden en hoe deze kunnen worden gerealiseerd. Als dit is gedaan, kun je heel veel tijd winnen. Je bespaart dus ook kosten. Dit is wel het doel van QRM polca. Je wilt dat het bedrijf heel wat kosten minder heeft. Dat is een van de grootste doelen van QRM polca. Zorg dus voor een goede doorlooptijd. Je kunt dit doen door een bedrijf in te huren.

http://www.kienologic.nl/