Novidata
Image default
Business / Business Services

Hovenierbedrijf van de Kraats is uw hovenier uit de omgeving Woudenberg

Hoveniersbedrijf van de Kraats uit de omgeving Woudenberg verzorgt ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. In 2000 zijn wij ons eigen hoveniersbedrijf gestart. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we mee bezig zijn en verleggen wij iedere keer onze grenzen om verder uit te groeien. Daarbovenop houden wij van een persoonlijke aanpak. Onze persoonlijke aanpak houdt in dat wij korte lijnen gebruiken en daarmee persoonlijk contact opbouwen met onze klanten. Voor een succesvolle samenwerking geloven wij namelijk in warme en vriendschappelijke band met onze klanten.

Passie

Voor ons, hovenier uit de omgeving Woudenberg, is het hoveniers vak echt een passie! Wij houden van de grote diversiteit in tuinen die wij maken. Dit zorgt voor de nodige afwisseling in het vak. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een grotere tuin rondom een vrijstaande woning. Iedere klus is voor ons een uitdaging en pakken wij met beiden handen aan. Met onze creativiteit creëren we een unieke tuin voor iedere klant, waarbij ruimte houden voor alle ideeën van onze klanten. Hoe gaan wij te werk? Wij maken eerst een ontwerp voor een nieuwe tuin. In dit ontwerp nemen we uiteraard al uw eisen op. Na uw goedkeuring kan de aanleg van de tuin beginnen. Zo komt het ontwerp tot leven. En stapje voor stapje wordt uiteindelijk de tuin aangelegd. Maar na de ontwerp en aanleg is het natuurlijk niet klaar met de tuin. De tuin moet met grote regelmaat onderhouden worden door de constante beweging, planten die groeien en de seizoenen. Ook voor het onderhoud van de tuinen zijn wij van alle markten thuis. Van iedere tuin maken wij een droomtuin. Hoe doen wij dat? Door ons vakmanschap en de passie die wij hebben voor het hoveniers vak.

Samenwerking met ons!

Op zoek naar een kindvriendelijke tuin? Een strakke tuin of gaat u voor een klassieke tuin met veel borders? Een tuin met enkele eyecatchers of veel beplanting met een vijver of beschutting, een veranda of een schaduwdoek? Wij bespreken graag uw persoonlijke wensen, bekijken de mogelijkheden op locatie en werken met enthousiasme een ontwerp voor u uit.