Novidata
Image default
Business / Business Services

Hovenier in Veenendaal

Exalto Hoveniers is hovenier in Veenendaal, wij kunnen helpen met een tuinontwerp laten maken, met de tuinaanleg én het tuinonderhoud dat u eventueel wilt laten uitvoeren. We gaan veelzijdig te werk, om de tuinen van onze klanten om te vormen op iets waar ze tevreden naar kunnen kijken, iedere dag van ieder seizoen. Een tuin is namelijk een plek om tot rust te kunnen komen, en een mooie tuin kan voor die rust zorgen. Wij gaan voor u aan de slag om uw tuin om te vormen tot iets waar u graag in gaat zitten, omdat er te veel verwaarloosde tuinen in Nederland zijn waar te weinig aan wordt gedaan. Een treurig gezicht, die we niet verder willen stimuleren.

Een tuinontwerp laten maken, hovenier in Veenendaal

Als hovenier in Veenendaal kunt u ons inzetten om een tuinontwerp voor u te laten maken. Iedere nieuwe tuin start namelijk met een creatief tuinontwerp, net zoals een nieuw huis ook start met een bouwplan. Een tuinontwerp maken is meer dan alleen beslissen waar de bloemen het mooiste zullen staan, maar gaat ook om het strategisch planten van verschillende soorten flora, waardoor de tuin het hele jaar door er mooi uit blijft zien en goed bedekt is. Het maakt ons niet uit of het gaat om een achtertuin van een nieuwbouwwoning, of juist de voortuin van een tussenwoning, wij gaan voor u graag aan de slag! Het eerste wat we doen is de eerste ideeën schetsen op papier, om vervolgens beslissingen te nemen over hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien.

Tuinaanleg

De volgende stap als hovenier is natuurlijk aan de slag gaan met de tuinaanleg! Het ontwerp is al klaar, en hebben we met u besproken zodat we zeker weten dat alles naar wens zal zijn. Daarnaast is het staatwerk, de bloembakken en een pergola allemaal ingetekend. We beginnen met de bloei van uw locatie door de aanleg tot in de puntjes te verzorgen. Alles wordt tot in de fijnste details afgewerkt zodat u een tuin kunt krijgen waar u trots op zult zijn. Door goed te plannen en communiceren weet u waar u aan toe bent.