Novidata
Image default
Business / Business Services

Hoe belangrijk is de praktijkinrichting?

De tandarts praktijkinrichting bij een tandarts is een van de belangrijkste dingen die invloed hebben op de klantbeleving. Het is een vereiste dat de patiënten zich op hun gemak voelen en hiervoor is het een vereiste dat de omgeving dit toelaat. Dit betekent dat het een vertrouwde omgeving moet zijn waar mensen zich als het ware thuis voelen. Dit klinkt misschien een beetje overdreven, maar in de praktijk is dit wel waar het om gaat. Het is belangrijk dat een specialist wordt ingeschakeld als het gaat om de praktijkinrichting. Mijn advies is om All Dent hiervoor in te schakelen, bij ons in de praktijk hebben ze zich ook op het interieur gefocust en dit heeft tot een erg mooi resultaat geleid. In deze blog deel ik graag de ervaring en op welke manier het proces is verlopen.

Praktijkinrichting bij All Dent bij ons!

Een tijdje geleden hebben wij door All Dent bij ons de praktijkinrichting laten doen en het is mooi hoe dit allemaal is verlopen. Ze zijn gewoon een keer bij ons langs geweest in de vestiging en toen hebben ze gekeken op welke manier ze het zouden inrichten. Dit hebben ze vervolgens uitgetekend en het plan hebben ze aan ons voorgesteld. Door het netwerk van hen met alle leveranciers hebben ze alleen een praktijkinrichting gekozen die op de korte termijn haalbaar was om te realiseren. De opdracht werd vervolgens aan een partij die zij goed kenden uitbesteed en binnen een tweetal weken konden wij onze praktijk alweer openen om patiënten te ontvangen. De reacties van hen op de nieuwe look is dusdanig positief dat wij iedereen adviseren om naar All Dent te gaan voor dit soort vraagstukken.

Meer weten?

Wil je graag wat voorbeelden zien van werk van All Dent? Neem dan contact met hen op. Misschien beter, kijk eens op de website www.alldent.nl, hier kun je veel foto’s zien van projecten die zij hebben gerealiseerd. Praktijkinrichting is namelijk een vak apart en er komt meer bij kijken dan de meeste mensen weten. Twijfel daarom niet langer, neem zelf niet de moeite, maar neem contact op met All Dent!