Novidata
Image default
Business / Business Services

Financieel beheer voor VvE’s

 

Als u finacieel beheer voor uw VvE kunt gebruiken dan zit u bij ons op de juiste plek. De Amsterdamse VvE Beheerder heeft alle specialisten en capaciteit in huis om voor u allerlei taken over te nemen. We kunnen financiële bezigheden op de lange en de korte termijn overnemen.

Als VvE beheerder in Amsterdam zijn we in staat om de onderhoudsleveranciers te vergelijken en een beslissing te maken over wat de voordeligste partij is. Hierbij kan er gekeken worden naar het huidige budget. Waarop bezuinigd kan worden en waar er beter meer in gestoken kan worden om voor een financieel voordeel in de toekomst te zorgen. Waar u ons ook voor nodig hebt wij kunnen het financieel beheer van een VvE tot in de puntjes verzorgen.

Alles voor uw vastgoed

Naast goede finaciële ondersteuning kan de Amsterdamse VvE Beheerder nog meer voor uw vastgoed doen. Ons bedrijf kan alles doen om het geheel soepel te laten verlopen. Zo kunnen we administratieve taken overnemen, we kunnen bestuursleden instellen op het moment dat die in uw vereniging van eigenaren ontbreken. Er is van alles en nog wat wat er gedaan kan worden om uw vastgoed duurzamer te maken, gemakkelijker om te onderhouden en noem maar op. Naast financieel beheer voor een VvE kunnen we dus nog veel meer voor een vereniging van eigenaren betekenen.

Verzekeringen regelen

Het is belangrijk om goede verzekeringen voor uw vastgoed te regelen. Amsterdamse VvE Beheerder kan dit stuk goed aanpakken. Onze financiële specialisten weten precies welke offertes te duur zijn en welke aabiedingen van verzekeringsmaatschappijen in aanmerking komen om af te sluiten. Hierin zijn we als financieel VvE beheerder geheel onafhankelijk en objectief. We kijken naar wat er mogelijk is en waar de vereniging van eigenaren baat bij heeft. Heeft u dus interesse maak dan contact met ons en regel de verzekering voor uw vastgoed.