Novidata
Image default
Business / Business Services

Een SIP Trunk met veel nieuwe functies

Een SIP Trunk kan ontzettend veel mogelijkheden voor u bieden. Zo is een groot voordeel van een SIP Trunk dat deze werkt met VoIP, vanaf het moment dat uw organisatie is overgestapt op een SIP Trunk belt u dus over VoIP. Het overstappen op een SIP Trunk biedt u veel verschillende voordelen die erg handig voor u zullen zijn. Ten eerste zorgt SIP Trunk ervoor dat u veel geld in uw portemonnee zult overhouden dat eerst naar telefoniekosten ging. Het bellen over VoIP met een SIP Trunk is erg kostenbesparend en zal er daarom voor zorgen dat u geld overhoudt voor veel andere leuke dingen.

Het overstappen naar een SIP Trunk biedt veel voordelen

Het overstappen van uw telefooncentrale op een SIP Trunk biedt dus veel voordelen die echt handig voor u zullen zijn. Om u een beeld te geven van deze voordelen, zullen wij deze in dit artikel behandelen. Zo weet u precies wat het handigste is als het gaat om het overstappen naar een SIP Trunk en waar u allemaal rekening mee moet houden.

Een erg hoge kostenbesparing

Een ander voordeel van het overstappen op een SIP Trunk is dat er ontzettend veel nieuwe functies beschikbaar zullen zijn. Een van die functies is dat bij calamiteiten oproepen zullen worden omgeleid. En ook houdt u uw huidige nummer, hoe handig is dat?! Even alle voordelen op een rijtje: u bespaart tot wel 70% op uw gesprekskosten, de abonnementskosten zijn ook een stuk lager, u zult ontzettend veel nieuwe functies krijgen, de SIP Trunk is gecertificeerd op Skype for Business, bij calamiteiten zal er direct een doorschakeling plaatsvinden én de SIP Trunk van DNP ondersteunt meerdere codecs!

Voordelen van de Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider biedt u een aantal voordelen als het gaat om het overstappen naar een SIP Trunk. Zo komen wij naar u toe om alles te installeren, zorgen wij voor gratis nummerbehoud en zorgen wij voor een geruisloze overstap. Voordelen waar u dus echt op kunt vertrouwen bij de Nederlandse Provider!

Graag tot ziens!

Neem snel een kijkje op onze website www.denederlandseprovider.nl om te zien wat wij u kunnen bieden. Wij hopen u te mogen helpen bij het ontdekken van de mogelijkheden en hopen u snel te mogen zien als klant van de Nederlandse Provider!