Novidata
Image default
Business / Business Services

Een besluitvaardig incassobureau Ede en omgeving

Indien u op zoek bent naar een besluitvaardig incassobureau in Ede bent u bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders aan het juiste adres. Zij weten namelijk als geen ander dat het belangrijk is daadkrachtig en recht door zee op te treden maar dat er tevens ook rekening dient te worden gehouden met het menselijk aspect. Een incassotraject wordt namelijk pas toegepast als de normale route al is doorlopen. Het is voor zowel de debiteur als de opdrachtgever van groot belang dat het betalingsprobleem met zorg wordt opgelost. Omdat incassotrajecten ook gevoelig kunnen zijn hanteren ze bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarder een duidelijk en transparante werkwijze om zo u en uw debiteur met aandacht door het traject te leiden.

Incassobureau Ede voor een uitgebreid incassotraject

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders is hét incassobureau in Ede met een succesvol en uitgebreid incassotraject. Het incassotraject van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders bestaat uit vier stappen. Om te beginnen bij de pre-incasso. Hierbij stuurt Groeneveld Gerechtsdeurwaarders een aanmaning aan de debiteur met de mededeling dat er een incasso traject zal worden opgestart en het verzoek om de betaling alsnog te voldoen. Heeft dit echter geen succes dan wordt de zogenaamde minnelijke incasso opgestart. In dit traject wordt de debiteur op vriendelijke toon nog tweemaal schriftelijk en eenmaal telefonisch verzocht te betalen. Mocht ook dit geen baat hebben dan kunt u besluiten om het dossier te sluiten, een gerechtelijk traject te starten of een alternatieve maatregel te treffen.

Vordering uit handen geven aan incassobureau Ede

Als u op zoek bent naar een incassobureau in Ede om uw vordering uit handen te geven bent u ook hiervoor bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders aan het juiste adres. Door de vordering uit handen te geven start u het incassotraject en zullen zal Groeneveld Gerechtsdeurwaarders het uitgebreide incassotraject zoals hierboven beschreven gaan doorlopen. Indien de vordering na het doorlopen van het incassotraject nog steeds openstaat kunt door Groeneveld Gerechtsdeurwaarders een gerechtelijk traject starten. Er zal dan een dagvaarding worden opgesteld welke zal worden betekend aan de debiteur. Daarna volgt een gerechtelijk procedure. Indien er uiteindelijk een toewijzend vonnis wordt uitgesproken zal Groeneveld Gerechtsdeurwaarders overgaan tot executie van het vonnis. Door het specialistische team van gerechtsdeurwaarder in Ede en incassomedewerkers kan Groeneveld Gerechtsdeurwaarders u vanaf de eerste aanmaning tot aan de executie van het vonnis, dus van begin tot eind, met zorg bijstaan.