Novidata
Image default
Business / Business Services

De harmonica schuifpui

In het assortiment deuren, schuifpuien en kozijnen van Schipper Ede kunt u ook de harmonica schuifpui vinden. Deze variant op de schuifpui bestaat uit een aantal delen die in elkaar schuiven. Bij Schipper Ede zijn de harmonica schuifpuien van aluminium of kunststof waardoor ze onderhoudsarm zijn een leven lang meegaan.

Wat is een harmonica schuifpui?

Een harmonica schuifpui staat ook wel bekend als vouwdeur, vouwdeur of harmonica wanden. Een harmonica schuifpui bestaat uit een aantal delen, meestal drie tot zeven. Bij het openen van de schuifpui schuiven deze delen op elkaar. Een harmonica schuifpui heeft dus geen vast deel zoals een normale schuifpui.

Bij het openen van een harmonica schuifpui kunt u ervoor kiezen om de delen naar binnen of naar buiten te laten schuiven. Daarnaast is er de keuze voor de plaats van de opening: Links, rechts of in het midden. Bij een opening in het midden schuift de ene kant van de schuifpui naar links en de andere kant naar rechts.

Ook kunt u kiezen voor een harmonica schuifpui met een actieve loopdeur. Bij een harmonica schuifpui met actieve loopdeur vouwt de schuifpui zich op naar één kant. Aan de andere kant zit de loopdeur. Deze deur kunt u openen zonder dat u de schuifpui hoeft te openen.

De harmonica schuifpui van aluminium of kunststof

De harmonica schuifpuien van Schipper Ede zijn van aluminium of kunststof. Hierdoor gaat de harmonica schuifpui een leven lang mee. Bovendien zijn deze materialen onderhoudsarm. Kiest u voor aluminium dan krijgt de schuifpui een slanke uitstraling. Dit komt omdat aluminium een licht en sterk materiaal is waardoor de profielen en stijlen slank kunnen blijven.

De voordelen van een harmonica schuifpui

Een harmonica schuifpui heeft uiteraard de voordelen van een schuifpui zoals meer licht in huis. Daarnaast zijn er bij de Schipper Ede de voordelen van de materialen aluminium en kunststof. Wat betreft kleur, stijl en type van uw harmonica schuifpui kunt u bij www.schipper-ede.nl deze volledig afstemmen op uw wensen.

Kort samengevat heeft een harmonica schuifpui de volgende voordelen:

  • meer licht in huis,

  • waait niet open of dicht,

  • geen ruimteverlies,

  • energiebesparend,

  • lange levensduur,

  • onderhoudsarm,

  • soepel te schuiven,

  • veel mogelijkheden voor kleur, stijl en type.