Novidata
Image default
Business / Business Services

De beste acupunctuur praktijk vindt u in Ede!

Bent u op zoek naar een acupunctuur in de omgeving van Ede? Of heeft u er nog nooit van gehoord en wilt er meer over weten? Dan bent u hier aan het juiste adres, want wij van de praktijk ‘Acupunctuur IQ’ gaan u alles uitleggen over dit geweldige geneesmiddel. Deze behandeling is voor bijna iedereen geschikt! Dus laat u overhalen door ons en leer meer over acupunctuur!

Wat is acupunctuur in Ede eigenlijk?

Wat wij doen bij acupunctuur in Ede is een geneesmiddel aan u geven en behandelen. Deze behandeling heet acupunctuur en is een onderdeel van traditionele chinese geneeswijze. De geneeswijze die wij hier uitvoeren in de praktijk bestaat al meer dan tweeduizend jaar en wordt steeds overgedragen naar nieuwe mensen. Met deze geneeswijze wordt er gekeken naar mens en natuur. Deze wordt gecombineerd in een soort van therapie. Bij acupunctuur heb je verschillende soorten behandelingen waar u uit kan kiezen. Voor iedereen is er wel een behandeling die bij zijn of haar klacht past. U hebt de keuze uit bijvoorbeeld Moxa, Cupping, Schüsser Celzouttherapie, Ooracupunctuur en nog veel meer. Op de website van onze praktijk in Ede kunt u alle behandelingen vinden en meer informatie er over lezen.

Wanneer heeft u het nodig?

Wanneer u een klacht heeft in uw lichaam of geest, kunt u terecht in onze praktijk. Wij staan graag voor u klaar om u te behandelen en te helpen. Acupunctuur is echt voor iedereen geschikt! Voor mensen met een grote aandoening of ziekte en voor mensen die niet lekker in hun vel zitten of een sportblessure hebben. Iedereen is welkom in onze praktijk om de ervaring mee te maken met onze geneeswijze! Kijk wel goed op de website welke behandeling het beste bij uw klacht past.

Probeer het zelf uit!

Wilt u ook acupunctuur proberen? Via onze website van Acupunctuur IQ kunt u al onze behandelingen zien in een overzicht en meer informatie lezen over deze geweldige geneeswijze. Maak daarna met ons een afspraak en dan kunnen wij u verder helpen. Hopelijk zien wij u snel in onze praktijk en worden uw klachten in lichaam en geest steeds minder bij elk bezoek!