Novidata
Image default
Business / Business Services

Custom Vespa scooters

Stijlen in scooters komen en gaan, toch is er één type scooter die nog steeds populair is; Vespa. Toen Piaggio in 1946 voor het eerst een relatief compacte stadsscooter uitbracht was de Vespa een vernieuwend design. Nu noemen we deze stijl “retro”. Hoe dan ook, nog steeds kiezen veel mensen voor een Vespa vanwege de kwaliteit en het design. Wil je verder gaan dan de standaard modellen? Kies dan voor een Vespa custom, een echte Vespa scooter die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur.

 

Ontelbaar veel Vespa scooters

Op dit moment kun je kiezen tussen een Vespa Primavera en een Vespa Sprint. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 25 km/u en 45 km/u uitvoering. Elk model kent ook enkele afwijkende variaties met verschillende kleurstellingen en opties. Veel keuze dus, maar voor sommige klanten nog niet genoeg! Geen nood, stel zelf je eigen Vespa custom samen en rijdt op een unieke scooter zoals niemand die heeft!

 

Kies jouw kleur

Een Grigio Titano mat grijs Vespa is prachtig, maar wat dacht je van goud? Of mat zwart voor een heel aparte look? Je kunt naast de standaard kleuren bij een Vespa custom voor vrijwel elke kleur kiezen die je wilt. De meest populaire niet-standaard kleuren zijn zelfs uit voorraad leverbaar! Geef jouw specifieke kleur door en rijdt binnenkort op een unieke Vespa custom uitvoering! Houd jij van variatie? Kies dan voor de Dip Drip techniek, dat is een niet-permanente lak die je later weer kunt verwijderen zonder de oorspronkelijke lak te beschadigen. Sterker nog, de originele lak vanuit de fabriek wordt beschermd tegen de weerselementen.

 

Maak jouw Vespa custom

Naast een nieuw kleurtje kun je ook de banden vervangen, stickers plakken, een windscherm monteren… De keuze voor een Vespa custom is nagenoeg oneindig! Je hoeft niet direct te kiezen, je kunt jouw scooter ook blijven updaten en aanpassen zodat jouw Vespa aansluit op jouw stemming en voorkeur. Kijk in de webshop voor alle mogelijkheden voor jouw Vespa custom.