Novidata
Image default
Bedrijven

Wikkels maken wordt bij ons met vakkennis gedaan

Bij ons is wikkels maken geen enkel probleem. Van snoepwikkel tot koekwikkel, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw unieke verpakking. Met de juiste vakkennis in huis over materiaal, de grafische vormgeving en de uiteindelijke commerciële kijk bij het maken van wikkels, zorgen wij ervoor dat uw verpakkingen er professioneel uitziet. Wikkels maken is voor ons een kleine moeite en we laten graag onze vakkundige blik op uw wensen los.

 

Het wikkels maken is voor ons een kleine moeite

Bij ons werken uitsluitend mensen die de juiste kennis vergaren om uw product een goede uitstraling te geven. Een verpakking is namelijk meer dan alleen kleuren en woorden gebruiken. Doordat ons bedrijf onderdeel is van een drukkers bedrijf én vormgevers bedrijf kunnen wij met al onze expertise een goed resultaat leveren. Zo fabriceren we uiteenlopende verpakkingen waarbij het belang van de verpakking ook zeker het beschermen van de producten zijn. Ook kijken we vanuit commercieel oogpunt om producten goed te laten verkopen. Hierbij wordt elk detail van het wikkels maken bekeken. Doordat wij bekend zijn met de geldende regels omtrent het maken van verpakkingen letten wij op alles wat in het proces komt kijken. Hierdoor voldoen alle wikkels die wij ontwerpen en produceren aan de juiste regels en komt u niet voor onnodige verassingen te staan.

 

Binnen ons bedrijf hebben wij de juiste apparatuur aanwezig om uw ontwerp voor wikkels maken te realiseren. Met verschillende offsetdruk- en digitale printmachines is het voor ons mogelijk om zowel grote als kleine oplages te drukken. En bij alles bieden wij een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding waardoor u waar krijgt voor uw geld. Dit alles kunnen wij u nog beter vertellen in een gesprek met een van onze medewerkers. Voor advies op maat kunt u contact met ons opnemen via de mail en telefonisch.