Novidata
Image default
Bedrijven

Led Design Holland weet alles over led

Of u nu alleen in een tiny house verblijft, met uw partner en de kinderen in een rijtjeshuis woont of de eigenaar bent van een grachtenpand: goede verlichting is essentieel. De beste lamp om voor te kiezen tegenwoordig is de ledlamp. Leds staan van oudsher bekend als goede, dure lampen. Ze waren een aantal jaar geleden inderdaad aan de prijzige kant. Dit had te maken met de relatief nieuw lichttechniek die nog volop in beweging was. Inmiddels zijn led-armaturen aangenaam geprijsd. Zeker als we de besparing op de lange termijn meerekenen.

Op de werkvloer is de ledlamp ook niet meer weg te denken. Qua werkplaats-, magazijn-, fabriekshal- en loodsverlichting is er tegenwoordig van alles mogelijk. Een bedrijf met veel expertise op het gebied van kantoor-ledlampen, industriële ledverlichting, leds voor in winkels en showrooms is Led Design Holland. Led Design Holland heeft een kantoor in Breda. Klanten komen met name uit Brabant, maar ondernemers uit andere provincies zijn ook welkom. Misschien vraagt u zich af wat led-specialist Led Design Holland voor uw firma zou kunnen betekenen? We zetten het puntsgewijs op een rij:

  • deskundig advies over ledlampen;
  • inkopen van leds tegen concurrerende prijzen (bij gerenommeerde led-groothandels);
  • professioneel ophangen en aansluiten van de armaturen;
  • indien nodig service achteraf.

Voordeel van zaken doen met Led Design Holland is dat de medewerkers een flexibele agenda aanhouden. Is er haast met de installatie van de lampen? Er kan ’s avonds en in het weekend doorgewerkt worden. Het Led Design Holland-team zorgt ervoor dat iedere klant een vast contactpersoon heeft. Deze persoonlijke led-expert houdt u op de hoogte van het verloop van het led-project en u kunt hem al uw vragen stellen.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Led Design Holland? Heeft u snel nieuwe verlichting in de winkel nodig? U bent van harte welkom aan de Konijnenberg 167 in Breda. Onder het genot van een kop koffie of een mok thee krijgt u te horen wat er allemaal mogelijk is én wordt u verteld op welke besparing u in ieder geval kunt rekenen. Als u het op prijs stelt, kan direct een planning gemaakt worden. Het telefoonnummer en emailadres van Led Design Holland zijn: 076 – 888 3300 en info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/