Novidata
Image default
Banen en opleidingen

Senior BIM Modelleur WT, Zaandam – Engie Nederland

Beschrijving van de baan

ENGIE is marktleider in het realiseren van duurzame technologie voor klanten. We spelen een voortrekkersrol bij de implementatie van de ontwerp- en procesmethode BIM (Building Information Modelling). In dit kader zijn wij op zoek naar ervaren BIM-modelleurs voor het ontwerpteam van Zaandam.

 Als gevorderde BIM Modeler WT kun je zelfstandig en in teamverband aan de slag om projectmatig ontwerp- en modelleerwerk uit te voeren met behulp van StabiCAD for Revit en Revit elektrotechnische disciplines. Van modelbaan tot modellen geschikt voor prefabricage, montage en beheer.

Je werkt aan complexe en multidisciplinaire projecten met maatschappelijke impact in de openbare nutssector, waaronder nieuwbouw of ingrijpende renovatie van ziekenhuizen, datacenters, luchthavens of energiecentrales.

Naast het gebruik van BIM voor ontwerp, gebruik je ook AutoCAD 2018, bij voorkeur StabiCAD 10/11 en StabiCAD for Revit. Als ervaren modelbouwer kun je hier niet stoppen en heb je ruime ervaring met oplossingen als Dynamo, Solibri, BIM Glue 360 ​​of Field. Kennis van industriële oplossingen (zoals Inventor of Plant 3D) is een pré.

In ENGIE kan je de laatste versies van deze pakketten gebruiken.

Als senior modelleur ben je een belangrijke kennisdrager en fungeer je samen met de BIM-teamleider als professionele coach en informatiebron voor andere modelbouwers en tekenaars op de afdeling. Je helpt hierbij mee om de BIM-werkmethodes in ENGIE te behouden en uit te breiden.

Werkvereisten

Je hebt de technische opleiding afgerond van minimaal MBO-4 niveau in werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek;

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het tekenen en ontwerpen van bouwgerelateerde apparatuur, en je hebt nu uitgebreide kennis van BIM-methoden en werkervaring in Stabicad for Revit en Revit;

Je beschikt over een hoge communicatieve vaardigheid en onderhoudt actief contact met (project) engineers, projectleiders, werkplanners en uitvoerders;

Je hebt goede 3D-inzichten en bent creatief in het ontwerpen van oplossingen en innovaties;

Met een goede praktijkkennis en kostenbewustzijn weet je hoe je tot een haalbaar en betaalbaar ontwerp komt;

Als collega ben je betrokken, gemotiveerd en flexibel.

De kerncompetentie is conceptueel denken, samenwerken, communiceren en analyseren.

Wat bieden wij jou?

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. Je maakt ook deel uit van de wereldwijde ENGIE, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast onze focus op persoonlijke groei, zorgen we ook voor hoge salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie zijn dit laptops, telefoons en huurauto’s. Het omvat ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en werknemerskortingen op uitstapjes en producten. Wist je dat je bij een arbeidscontract van 40 uur per week tot 38 dagen per jaar kunt rusten? Zo maak je werk en privé meer in balans.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen / regio’s en heeft wereldwijd 150.000 medewerkers. Als geheel is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we klanten van energie- en technologieoplossingen. Van B2B en B2C, tot kleine klanten, tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

Bij ENGIE Services West werken we met een team van experts om technische installaties te ontwerpen, implementeren, onderhouden en beheren. Wij richten ons op complexe (nieuwe) projecten, klantspecifieke taken, service en onderhoud en kennisontwikkeling. We gebruiken innovatieve technologieën op een effectieve en duurzame manier. Onze klanten waarderen het dat we eerst hun behoeften begrijpen voordat we oplossingen op maat bieden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/bedrijven-in-nederland.html