Novidata
Image default
Kinderen

Schrijf uw kind in bij deze kinderopvang in Amsterdam

Wilt u uw kind graag inschrijven bij een kinderopvang in Amsterdam, maar heeft u nog geen opvang kunnen vinden waar uw kind ook regelmatig buiten komt en de natuur ontdekt? Schrijf hem of haar dan in bij Greenkidzz. Dit kinderdagverblijf hanteert namelijk een groen beleid waar regelmatig tijd buiten spenderen centraal staat. Deze specialisten organiseren regelmatig uitjes in de buitenlucht, zoals een bezoek aan het Vondelpark of aan Artis. Het is natuurlijk niet iedere dag feest, dus wanneer ze geen uitje organiseren, speelt uw kind in de prachtige tuin die grenst aan de opvang. Uw kind groeit dus op in de natuur wanneer u hem of haar naar deze kinderopvang in Amsterdam brengt. Hier blijft het echter niet bij, uw kind geniet ook dagelijks van een heerlijke warme, biologische en vegetarische maaltijd vanaf een halfjaar. Uw kind krijgt bij Greenkidzz dus gezond voedsel.

Meld ook uw baby aan

Uw baby is ook van harte welkom bij deze kinderopvang in Amsterdam, Greenkidzz is namelijk ook actief als baby dagverblijf. Het is erg fijn om goede opvang te regelen voor uw baby wanneer u moet werken of andere verplichtingen hebt, deze kinderopvang in Amsterdam biedt dit. Uw zoon of dochter is bij deze specialisten regelmatig in de buitenlucht, aangezien hun prachtige tuin over babybedden beschikt. Uw kind geniet hier heerlijk van de buitenlucht. Deze specialisten organiseren ook diverse leuke, uitdagende activiteiten voor baby’s. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan yoga of de snoezelbox. Uw kind heeft het gegarandeerd naar zijn of haar zin bij deze kinderopvang in het hart van Amsterdam.

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij deze kinderopvang in Amsterdam? Neem dan gerust contact op met de ervaren werknemers en bespreek de mogelijkheden. Zij voorzien u graag van aanvullende informatie. Indien gewenst is het ook mogelijk om een rondleiding te plannen, zodat u een goede indruk krijgt van de verschillende vestigingen.