Novidata
Image default
Financieel

Koop bitcoins

Als u aandacht besteedt aan de online discussie over digitale valuta’s en de toekomst van geld, hebt u zeker veel gehoord over het idee om bitcoins te kopen. Maar wat is het echt? Met andere woorden, hoe werkt het? En hoe kun je ze kopen? Dit artikel zal proberen deze vragen te beantwoorden.

 

Bitcoins kopen is vergelijkbaar met het kopen van een andere valuta. Het verschil is dat u in plaats van een bepaalde overheid of centrale bank omgeeft, u handelt met één virtuele betalingsprocessor, de bitcoins. U betaalt voor deze service met uw creditcard of een betalingsgateway zoals PayPal. Nadat u deze betaling hebt gedaan, hebt u dan toegang tot uw portemonnee, waar u het geld kunt opslaan dat u hebt verzonden.

 

Een grote meerderheid van de wereldbevolking gebruikt momenteel de westerse versie van internet, wat het Amerikaanse internet is.

Er zijn ook een groeiend aantal mensen dat Chinese versies van internet gebruikt – de Chinese versie van internet staat bekend als Baidu. Er is een goede reden waarom de meeste mensen de westerse versie van internet gebruiken: in China, in tegenstelling tot de VS, zijn er nog veel meer internetgebruikers dan gebruikers in de VS. Daarom zijn er veel meer mogelijkheden voor bedrijven om te adverteren op het internet, terwijl ze veel minder waarschijnlijk op een Chinese internetsite worden geadverteerd.

 

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop mensen Bitcoins kunnen kopen. Echter, de meest populaire manier waarop mensen deze digitale valuta meestal kopen, is om ze op een online uitwisseling te verhandelen. Een online-uitwisseling is als een traditioneel veilinghuis, waar mensen prijzen voor de items die ze willen verkopen. Wanneer iemand uw artikel koopt, koopt hij het van u aan op de geposte prijs, en dan betalen jullie allebei de veilingmeester. Je bewaart het geld (bitcoins) dat je in de veiling hebt gewonnen, en de persoon die het artikel kocht betaalt, betaalt de veilingmeester, die dan het geld van je neemt en het in een andere digitale valuta verhandelt.

 

Er zijn een aantal voordelen aan het kopen van bitcoins. Eén voordeel is dat je nooit hoeft te hanteren – het geld dat je in de veiling wint, wordt eenvoudig in je account gestort. Een ander voordeel is dat de transacties volledig anoniem zijn.

Niemand zal ooit weten dat je de veiling hebt gewonnen, of dat je het geld hebt doorgebracht.

 

Mensen die bitcoins kopen, krijgen genieten van verschillende voordelen. Een voordeel is het gemak van het verrichten van betalingen met slechts een computer en een paar klikken van de muis. Iedereen kan deze bitcoins kopen en ze overbrengen naar een ander persoonsrekening met relatief gemak. Dit vermindert de risico’s die verband houden met bankoverschrijvingen en geeft u een anonimiteit bij het verrichten van betalingen.

 

Je kunt Bitcoins in twee vormen kopen: een is door ze uit de VS te handelen, en de andere komt uit een ander land. Als u de beste deal voor uw geld wilt kopen en u wilt voorkomen dat het gedoe van International Banking, is het rechtstreeks de handel in ene valuta de weg om te gaan. De beste manier om bitcoins voor de VS te kopen, is dit door de makelaardij, zoals het betere bedrijfsbureau of het IRS-goedgekeurde IRS-mededelingenbord bekend als de IRS-kennisgeving op bitcoins. Er is een overvloed aan informatie en tips op internet en op de IRS-site zelf.

 

In sommige gevallen kunt u bitcoins in bulk kopen. Dit is vooral algemeen gewerkt als u ze later wilt doorverkopen, of als u wilt profiteren van de huidige daling van de prijs van een enkele eenheid (zoals gebeurd tijdens de recente bubbelburst). Eén leuk om ze op deze manier te kopen, is dat je ze later kunt verkopen voor een hogere prijs, gebruik maken van de daling van de prijs. Het andere leuk is dat je ze meteen kunt verkopen, als je de beste prijs wilt vergrendelen. Het is niet onmogelijk om honderden dollars in een week te maken door dit te doen!

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl/