Novidata
Image default
Management

Businesses to start for 10k

 

Misschien heb je trouw je 9-tot-5 baan gewerkt, en heb je wat geld op de bank staan. Misschien heb je net een erfenis gekregen. Of misschien heeft een van je loten wel gewonnen. In ieder geval, je hebt $10,000 in je zak zitten. Wat moet je ermee doen?

 

Wat dacht je van een bedrijf beginnen? Veel ondernemers, misschien wel de meeste, beginnen met weinig tot geen kapitaal wanneer ze hun bedrijf starten. Dus, als je wat geld hebt om te investeren, heb je een voorsprong. In plaats van u te verdiepen in een van de allergoedkoopste bedrijfsideeën, kunt u ook kiezen voor iets waar u vooraf wat meer geld voor nodig hebt.

 

Nu lijkt dit bedrag misschien niet veel voor u – maar laat me u vertellen, er zijn een heleboel echt goede zakelijke ideeën die u kunt nastreven met $ 10.000. Ik kan het weten. Ik ben Bob Adams en ik ben een serie-ondernemer en Harvard MBA. En de meeste van mijn eerste bedrijven begon ik met minder dan $2.000 – inclusief één dat ik uiteindelijk verkocht voor $40 miljoen. Geloof me, je hebt een goede startpositie om geld verdienende bedrijfsideeën te overwegen.

 

Sommige van deze bedrijfsideeën kunt u vanuit uw huis uitvoeren. Sommige kunt u parttime beginnen. En sommige van deze bedrijven zijn heel eenvoudig en vereisen weinig expertise.

 

Laten we eens kijken hoe we uw investering aan het werk kunnen zetten, een geweldig bedrijfsidee voor u kunnen vinden en van u een succesvolle ondernemer kunnen maken!

 

Hier is een lijst van mijn favoriete ideeën om te beginnen met $10.000:

 

Import/Export Bedrijf

Heb je tijdens het reizen in het buitenland iets gezien dat je geweldig vond en waarvan je dacht dat de mensen thuis het misschien zouden kopen? Breng het mee naar huis en verkoop het met een import/export bedrijf. (Of neem iets dat u hier mooi vindt en stuur het naar het buitenland voor het “export”-gedeelte).

 

In het internettijdperk is het opzetten van een import/exportbedrijf betrekkelijk eenvoudig. Kies wat u wilt importeren of exporteren – één product, of ten minste één productcategorie – en blijf daarbij. Begin met een website en een blog over het product dat u probeert te verkopen. Leer alles wat je kunt over dat product.

 

Vanaf hier wordt het een beetje lastiger. U moet bepalen waar u uw product wilt verkopen, of u het importeert om het hier te verkopen of exporteert om het elders te verkopen. Als u importeert, moet u een leverancier voor het product vinden. Nadat u een leverancier hebt gevonden, hebt u een bedrijf nodig dat uw product heen en weer kan verzenden, inclusief een bedrijf dat de douane voor u kan inklaren.  Zodra u een idee hebt van uw kosten, kunt u een prijs bepalen voor wat u verkoopt.

 

Ik zou je eerst aanraden om te proberen je product in het groot te verkopen aan online of offline retailers en je bedrijfsmodel te richten op importeren en sourcen.  Maar misschien wil je ook proberen om direct online te verkopen.  In beide gevallen zou ik een website maken die er geweldig uitziet, met veel aandacht voor zoekmachine optimalisatie.

 

Dit is een bedrijfsidee dat wat tijd zal kosten om te plannen en uit te voeren. Als je het met succes kunt opzetten en uitvoeren, kan het niet alleen een weg zijn naar winst, maar ook naar opwinding en het leren kennen van fascinerende mensen over de hele wereld.  Een van mijn vrienden begon een bedrijf toen hij nog studeerde en importeerde goederen van plaatselijke ambachtslieden in Latijns-Amerika naar de Amerikaanse markt. Hij bouwde het bedrijf uit tot een punt waarop hij de volledige beschikbare vrachtcapaciteit op sommige vluchten van luchtvaartmaatschappijen gebruikte.

 

Leer hoe u een bedrijf kunt starten en leiden door de vele cursussen op BusinessTown te bekijken, waaronder Start-a-Business 101, Hoe maak ik een bedrijfsplan en De complete gids voor digitale marketing.

 

Online winkel

U hoeft niet langer een duur winkelpand te huren en mooie meubels te kopen om een winkel te openen. U kunt gewoon een winkelpand online openen en het bedienen vanaf uw eigen computer terwijl u thuis op uw bank zit. Honderdduizenden ondernemers hebben hun eigen winkel al geopend, dus waarom zou u dat niet doen?

 

U kunt uw producten verkopen vanaf uw eigen onafhankelijke website. Of u kunt het opzetten op een website van derden, zoals Amazon of eBay of Shopify. Je kunt ook alle voorraad-, verpakkings- en verzendingswerkzaamheden uitbesteden.

 

Het lijkt absurd eenvoudig om je producten op deze online marktplaatsen te gaan verkopen – en dat is het ook. Wat moeilijker is, is om geld te verdienen. En om dit om te zetten van een hobby van het verkopen van een paar items in een solide, lange termijn business.

 

Hoewel het verleidelijk is om een online winkel te beginnen door snel een paar items te koop te zetten op deze online marktplaatsen, is dat niet een aanpak die ik aanbeveel. In plaats daarvan moet je, zoals bij elk bedrijf, eerst leren hoe je een succesvol bedrijf opbouwt. Kom dan met een onderscheidend en krachtig business plan.

 

Denk na over wie je doelgroep is, waar je winkel bekend om moet staan, welke producten je gaat aanbieden, en hoe je je prijzen gaat bepalen. Denk ook na over uw digitale marketing – hoe gaat u verkeer naar uw nieuwe winkel leiden en hoe gaat u uw publiek erbij betrekken? U zult ook uw financiële prognoses willen maken.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/