Novidata
Image default
Aanbiedingen

Verhoog de werkprestatie

Verhoog de werkprestatie

Op een schone werkplek en werkomgeving wordt er beter gepresteerd, zijn er vaak minder verspillingen en is er direct een basis gelegd voor het verbeteren van de veiligheid, kwaliteit en ook productiviteit. Allemaal redenen om hier direct mee van start te gaan! Een schone werkomgeving biedt meer voordelen dan je in eerste instantie zou denken. Natuurlijk voelt en ruikt het in een zaak met een goede hygiëne lekker fris en schoon, maar het beïnvloedt ook de gemoedstoestand van je medewerkers en klanten op een positieve manier. Facility Trade Group biedt u graag een helpende hand op het gebied van hygiëne producten en adviezen. Op onze website vindt u meer informatie over ons assortiment.

 

Goede hygiëne zorgt voor minder verzuim

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat een schone werkomgeving het aantal ziekteverzuimen laat afnemen. Wanneer u en uw medewerkers kunnen werken in een hygiënische, schone omgeving, zal de weerstand aanzienlijk verbeteren. Er zullen minder mensen ziek worden op het werk waardoor er ook minder ziekteverzuim zal zijn. Vervuilde werkomgevingen zijn namelijk broedplaatsen voor bacteriën en hoe beter de hygiëne is, hoe minder kans bacteriën en virussen hebben om zich te verspreiden. Neem bijvoorbeeld het bureau. Deze bevat 400 keer zoveel bacteriën als het gemiddelde toilet.

 

Schoon maakt gelukkig

Het zal niet verbazen dat een schoon kantoor niet alleen beter is voor de fysieke gesteldheid, maar ook voor de mentale. In een schone en opgeruimde omgeving voelen mensen zich gelukkiger. Een duidelijke structuur op kantoor geeft minder afleiding, waardoor mensen geordender werken. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat rommel een negatief effect heeft op ons humeur én onze eigenwaarde. Er is zelfs een relatie tussen een rommelige omgeving en de aanwezigheid van het stresshormoon cortisol. In een opgeruimd en hygiënisch schoon kantoor ervaren mensen daarom minder stress. Daarnaast zijn mensen die ongestoord kunnen werken productiever en creatiever. Dit leidt weer tot meer werkgeluk, en maakt dat mensen meer ontspannen en mentaal sterker zijn. Een schone én opgeruimde omgeving maakt mensen dus écht gelukkiger. En daarbij: een opgeruimde omgeving leidt ook tot een algeheel beter imago van je bedrijf. Zowel onder werknemers als onder klanten en andere gasten die het pand bezoeken.

https://facilitytradegroup.nl/