Novidata
Image default
Aanbiedingen

Zonnepanelen aanschaffen

Zit u eraan te denken om zonnepanelen aan te schaffen? Dan bent u bij Veba energie aan het juiste adres. Bij Veba Energieservice weten wij als geen ander dat het klimaat een grote verandering begaat. Alleen samen kunnen wij onze voetafdruk zo klein mogelijk maken.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Het hebben van zonnepanelen kunnen u vele voordelen bieden. Allereerst worden de panelen steeds voordeliger. De prijs is sterk afgenomen waardoor het makkelijker wordt om de panelen te kunnen aanschaffen. Hoeveel u nodig heeft, hangt natuurlijk af van de grootte van uw huishouden. Een gemiddeld huishouden van vier personen verbruikt per jaar 4600 kWh. Als u kiest voor panelen, dan kunt u per jaar wel ruim 1000 euro besparen. Dat is dan natuurlijk nog een ander groot voordeel: u kunt besparen op uw energiekosten. Dit is voor velen één van de belangrijkste redenen om ze in eerste instantie aan te schaffen. Elektra kost ons jaarlijks veel geld en is ook nog eens een groot onderdeel van onze vaste lasten iedere maand. U kunt met onze panelen de kosten zeer verlagen en daarmee op jaarbasis veel besparen. Ook zijn de panelen een stuk milieuvriendelijker omdat hiermee ‘schone energie’ wordt geproduceerd en de CO2 uitstoot verminderd wordt in vergelijking met bijvoorbeeld gas. Met onze panelen reduceert u de CO2 uitstoot tot wel 10-30 keer lager dan wanneer u gas of kolen gebruikt om energie te wekken. Andere belangrijke voordelen van onze panelen zijn dat ze een lange levensduur hebben, ze gaan gemiddeld tot 25 jaar mee. Verder zijn de panelen zeer onderhoudsarm. U hoeft ze enkel 1 keer per jaar te laten controleren en eventueel te reinigen om beschadigingen tegen te gaan.

Veba Energieservice

Veba Energieservice is in 2016 opgericht door ondernemer Roland Drost met het idee dat we alleen samen de CO2 uitstoot kunnen reduceren. Onze missie is om samen te werken aan een betere en duurzamere wereld. Kijk op onze website voor alle energiebesparende oplossingen die u thuis kunt toepassen om uw ecologische voetafdruk te reduceren én op uw energierekening te besparen.