Novidata
Image default
Business / Business Services

Virtual assistent nodig?

Virtual assistant, klinkt heel futuristisch, alsof je een robot krijgt die voor je gaat werken. Echter, bij ons betekent het iets heel anders. Wij van SAM Assistants kunnen je helpen aan een virtual assistent, die een heleboel verschillende taken van jou kan overnemen. Dat scheelt jou tijd, en geld! Het kost wel een beetje, maar tijd is nou eenmaal geld, en op die manier verdien je het wel terug. Wanneer jij een ondernemer bent en de dagelijkse dingen te veel van je aandacht opslokken, waardoor je je niet meer kunt focussen op de grote lijnen, is het tijd om een SAM of afstand te nemen.

Je hebt een virtual assistent nodig wanneer…

Wanneer heb je een virtual assistent nodig? De eerste reden hebben we net al genoemd, wanneer je je niet meer kunt focussen op de lange termijn ontwikkelingen van je onderneming. Maar ook wanneer je niet genoeg tijd hebt om alle facetten van het groeiende bedrijf dezelfde aandacht te geven die nodig is, of wanneer je meerdere petten tegelijkertijd op hebt. Dan moet je zoveel schakelen dat dit ten koste van je focus gaat. Wanneer deze dingen bij jou van toepassing zijn, en je graag meer tijd en focus wilt hebben, dan kunnen wij support op afstand bieden. We noemen dat een virtual assistent, deze is flexibel inzetbaar op de momenten die jij nodig hebt, en dat zelfs voor een vast bedrag per maand! Zo kan jij weer zicht krijgen op wat nodig en belangrijk is.

Onze SAM pakketten

Er zijn verschillende pakketten die bij ons aangevraagd kunnen worden voor een SAM. We kunnen SAM Silver bieden, deze is beschikbaar voor slechts €595,-. Je krijgt dan structurele ondersteuning bij randzaken, en hulp bij administratie, communicatie en organisatie. Het is een vast team van SAM Assistants, die met jou communiceren per telefoon, en samen met je kunnen werken in Trello, Asana of Office365. Uiteraard is het abonnement maandelijks opzegbaar. Daarnaast hebben we ook SAM Gold en SAM Platinum, die allebei wat duurder zijn, maar dan krijg je ook wel wat. Benieuwd wat het allemaal inhoudt? Bezoek de website voor meer informatie over een virtual assistant van SAM Assistants!