Novidata
Image default
Marketing

Video laten maken voor jouw bedrijf

Laat een video maken voor jouw bedrijf

Een video laten maken is slim. Zo kun je jouw verhaal namelijk op een krachtige en unieke wijze vertellen aan jouw doelgroep. En het werkt verhelderend, want mensen onthouden visuele informatie nou eenmaal langer dan wanneer ze iets lezen. In de huidige tijd kan in principe iedereen een video maken. Maar alleen een góede video gaat jou het gewenste resultaat opleveren. Daarom is het verstandig om een professionele partij jouw video te laten maken, zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Zij maken allerlei soorten video’s en animaties.

Een video laten maken bij ZoomWorks

ZoomWorks weet precies wat je wel en wat je niet moet doen, leveren video’s van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw video opvalt. Hun team van enthousiaste creatievelingen, online marketeers en audiovisuele specialisten weet wel raad met jouw ideeën. Zodat jouw video uiteindelijk het gestelde doel behaalt. En dat doen ze samen met jou, waardoor je veel inspraak hebt en de video steeds verder vorm ziet krijgen. Zo kun je meegenieten van het gehele proces en ligt er aan het eind een video waar iedereen blij van wordt én waar jij trots op bent.

Hoe gaat een video laten maken in z’n werk?

Als je bij ZoomWorks een video wilt laten maken komen ze eerst bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Dit kan natuurlijk ook via een videoverbinding. Daarna komen ze met een eerste concept en een passende prijs. Wanneer dit helder is gaan ze aan de slag met een script, voice-over en stijlframes. Hierna wordt de verhaallijn verwerkt in een draaiboek, wat als basis dient voor de filmopnames die gemaakt gaan worden. Wanneer alle voorbereidingen zijn gedaan en het verhaal helemaal helder is komt de filmcrew bij je langs om opnames te maken. Hierna gaan de video editors aan de slag om van al het beeldmateriaal een korte, pakkende video te maken. En ze gaan net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent!

https://zoomworks.nl/video-laten-maken/