Novidata
Image default
Aanbiedingen

Het perfect schone bedrijf krijg je door EW Facility!

Het perfect schone bedrijf krijg je door EW Facility!

Om jou werk optimaal uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je werkt op een schone, hygiënische werkplek. Het onderhouden hiervan kan echter nog best een last zijn; het kan er echt bij inschieten. Naast jouw werkzaamheden heb je namelijk helemaal geen tijd om ervoor te zorgen dat het pand goed opgeruimd blijft. Mocht dit jou bekend voor komen? Dan is EW Facility de perfecte oplossing voor jou! 

Wat is EW Facility?

EW Facility is een bedrijf dat zorgt voor alle facilitaire bezigheden binnen jouw werkplek. Hieronder staan verschillende taken, zoals schoonmaken en glasbewassing, maar ook taken als afvalmanagement. Door EW Facility in te schakelen, geef jij deze last uit handen en zorg je ervoor dat het wordt uitgevoerd door iemand die hier verstand van heeft. EW Facility werkt erg flexibel. Dit betekent dat zij in te schakelen wanneer jij dat wil. Ook zorgt EW Facility ervoor dat zij op een duurzame manier te werk gaan.

EW Facility voor jou!

Misschien heb je twijfels of EW Facility geschikt is voor jouw bedrijf. Hier hoef je je geen zorgen over te maken. EW Facility werkt in principe samen met elke branche, van kantoorgelegenheden tot aan hotels. De werkzaamheden die zij hier zullen uitvoeren kunnen natuurlijk wel verschillen, maar dat ligt ook aan jouw wensen. Stel, jij hebt een restaurant in jouw kantoorpand. Dan is het ook mogelijk om EW Facility in te schakelen voor de schoonmaak van de borden en glazen, zodat je dit niet door andere personeelsleden hoeft te laten doen. 

Vragen?

Ben jij geïnteresseerd in de diensten van EW Facility, of heb jij hier nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op hun website. Hier vind je uitgebreide informatie over alle diensten die EW Facility aanbiedt, zodat jij zeker weet dat zij de juiste service voor jouw bedrijf kunnen bieden. Weet je het toch niet helemaal zeker? Dan is het slim om contact op te nemen met EW Facility. Zij beantwoorden graag jouw vragen, en nemen ook graag de tijd om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn binnen jouw bedrijf voor hun facilitaire diensten. Zo weet jij zeker dat jij straks werkt binnen een perfect schoon bedrijf.