Novidata
Image default
Aanbiedingen

3 tips in het gebruik van naamstickers

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad, het gebruik van naamstickers. Misschien heb je hier als kind wel eens mee te maken gehad. Of misschien gebruik je het zelf wel bij je kinderen. Er zijn verschillende manieren waarom het gebruik hiervan wordt aangeraden. Zo kan het gebruikt worden om bepaalde spullen niet kwijt te raken, om spullen te sorteren of voor andere zaken. In dit blog zullen er 3 tips gegeven worden waarom het gebruik van deze stickers aangeraden wordt.

Sport

Iedereen met sportende kinderen kent de wasjes wel die voor het team gedaan moeten worden. De spullen worden vaak als een grote was gedaan waarna alle kleding weer op een grote hoop belandt. Door gebruik te maken van naamsticker op de kleding of op de labels kunnen deze makkelijk gesorteerd worden. Zo weet de ouder die de was gaat doen precies welk kledingstuk van wie is en kan dat op een makkelijke manier weer teruggeven worden. Dit scheelt erg veel tijd tijdens het uitdelen van de gewassen kleding en kan er eerder begonnen worden met sporten. 

School

Ook op school kunnen naamstickers goed gebruikt worden. Hiermee kunnen de spullen van je kind beplakt worden zodat duidelijk is dat de spullen van hem of haar zijn. Deze stickers kunnen vaak gepersonaliseerd worden zodat je kind deze naar zijn of haar eigen smaak kan ontwerpen. Op deze manier zul je nooit meer de spullen van iemand anders thuis zien en zal je nooit meer spullen kwijt zijn. 

Kinderdagverblijf

Als je je kind naar een kinderdagverblijf brengt kan het er nogal chaotisch aan toe gaan. Alle kinderen willen met elkaar spelen en hebben soms geen oog meer voor hun eigen spullen. Door samen met je kind een leuke naamsticker te ontwerpen en deze te plakken op de spullen die meegaan naar het kinderdagverblijf weet iedereen dat deze spullen van je kind zijn. Neem eens een kijkje op Lucky Labels, deze pagina is gericht op naamstickers en andere labels voor kinderen. Door de tool van Lucky Labels kunnen deze producten zelf ontworpen worden. Nu heb je drie voorbeelden gekregen waar je naamstickers voor kunt gebruiken, gebruik je deze nog niet voor een van bovenstaande activiteiten? Dan weet je nu waarom je ze moet gaan gebruiken!