Novidata
Image default
Business / Business Services

Waarom animatie ook jouw bedrijf verder helpt

Waarom animatie ook jouw bedrijf verder helpt

Animatie video’s zijn toch alleen maar voor grote multinationals? Dat is toch hartstikke duur? Nou, nee. De kosten van het maken van een animatie kunnen heel erg meevallen. Daardoor zijn ze ook voor kleinere MKB-bedrijven of zelfs ZZP-ers een waardevolle investering blijken. Een paar manieren waarop animatie ook jou helpt.

Maak het je ambassadeurs gemakkelijk

Ambassadeurs zijn klanten die zo enthousiast over je zijn dat ze je bij iedereen aanbevelen. Met een animatie video maak je het ze wel heel makkelijk. Zet je animatie op je social media kanalen en laat het grote “delen en liken” beginnen. Een hele kleine inspanning voor jou, die enorme resultaten kan opleveren.

Lagere bounce rate

Websites met een animatie video houden bezoekers langer vast. Bovendien klikken bezoekers vaker door om meer informatie over je aanbod te vinden.

Betere conversie

Animatie video’s kunnen ook je verkoopproces efficiënter maken. Ze halen twijfel bij je klanten weg, waardoor mensen niet afhaken. Mensen die besluiten er “nog een nachtje over te slapen” komen vaak niet terug. De animatie kan hen over de drempel helpen en je verkoopcijfers een blijvende boost geven.

Hogere klantloyaliteit

Met animatie video’s kun je een emotionele band met je klanten aangaan. Dit zorgt ervoor dat klanten je trouw blijven en je ook voor herhaalaankopen zullen weten te vinden.

Boodschap blijft hangen

Uit onderzoek blijkt dat de boodschap van een animatie video veel beter blijft hangen dan bij geschreven of gesproken tekst. Doordat animaties een beroep doen op meerdere zintuigen, zijn ze effectiever in het overbrengen van de boodschap. De kijker blijft beter opletten en onthoudt het vertelde beter.

Wil jij dit ook? Bel dan met Animatiebedrijf Donker Media

Deze voordelen zijn de moeite waard, niet waar? En ook jouw bedrijf kan hiervan profiteren. Donker Media, het animatiebedrijf uit Eindhoven helpt je hier graag mee op weg. Bel voor een vrijblijvende kennismaking naar 040-744 02 52, of stuur ons een bericht per mail.

https://donkermedia.nl/animatiebedrijf/

Gerelateerde artikelen

De beste acupunctuur praktijk vindt u in Ede!

Dating apps gratis

Wat houdt een LED armatuur nou eigenlijk in?