Novidata
Image default
Beauty en verzorging

Vier tekenen dat uw vochtinbrengende crème niet voor u werkt en wat u eraan kunt doen?

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en het is je eerste verdedigingslinie tegen de grote boze wereld, dus het is belangrijk om te hydrateren! Een goede vochtinbrenger kan de huid zacht en soepel houden, maar soms kan wat je op je gezicht smeert de dingen zelfs erger maken, waardoor je met meer problemen komt te zitten dan waar je mee begon. Daarom hebben we vier tekenen op een rijtje gezet die erop wijzen dat je de verkeerde korean skincare vochtinbrengende crème voor je huid gebruikt.

Helaas zit onze huid niet altijd op dezelfde golflengte als wij. We kunnen het beste wensen en hopen, maar dat verandert niets aan wat onze huid nodig heeft. Dus als je vochtinbrengende crème niet voor je werkt, geef jezelf dan wat ruimte – je hebt waarschijnlijk gewoon nog niet de juiste gevonden. Hier zijn vier tekenen dat je gezichtslotion niet goed is, en wat je eraan kunt doen.

We hebben het allemaal meegemaakt. We geven geld uit aan een vochtinbrengende crème en vragen ons dan af: “Waarom staren de lijntjes en rimpels in mijn huid me zo aan?” Je bent niet de enige. Naarmate de huid ouder en droger wordt, eisen factoren zoals genetica en omgeving hun tol op het huidoppervlak, wat leidt tot lijntjes en rimpels. Zelfs als u zich nog geen zorgen maakt over veroudering, ga er dan niet vanuit dat uw vochtinbrengende crème u goed doet. Als u een van de vier onderstaande tekenen ziet, is het misschien tijd voor een verandering.

Als je huid er droog en trekkerig uitziet en aanvoelt, alsof je te lang in de zon bent geweest, dan heb je misschien nagelaten om je huid te hydrateren na het reinigen. Dit is wat er gebeurt: je huid produceert een essentiële stof, sebum genaamd, die een barrière vormt tegen de elementen, maar zachtjes wassen verwijdert deze beschermende laag. Wanneer onze buitenste huidlaag te weinig vocht bevat, voelt ze trekkerig en droog aan. De oplossing: Kies een vochtinbrengende crème die zowel op korte termijn verbetering biedt (denk aan onmiddellijke hydratatie) als op lange termijn resultaat, door dieper in de huidlagen door te dringen.

Gebruikt u te veel vochtinbrengende crème? Of juist niet genoeg? Hier leest u hoe u de perfecte balans vindt, en wat u moet doen als u vermoedt dat uw vochtinbrengende crème niet werkt.