Novidata
Image default
Business / Business Services

Vergaderlocatie Veenendaal voor al uw professionele gesprekken

Bent u op zoek naar een fijne vergaderlocatie in Veenendaal om rustig te kunnen vergaderen? Wij van Vonk360 hebben verscheidene vergaderlocaties beschikbaar in de provincie Utrecht. Wij weten dat op kantoor vergaderen vaak met moeilijkheden komt kijken, zoals het niet kunnen vinden van een stille en rustige vergaderplek. Hierdoor zijn vergadering vaak chaotisch en worden mensen veel afgeleid. Niet erg bevorderlijk voor de efficiëntie van uw bedrijf natuurlijk. U wilt uiteraard een goede professionele sfeer bij uw vergaderingen met rust en concentratie voor een goed professioneel gesprek. Werkt dit niet bij u op kantoor? Dan is een vergaderlocatie huren de ideale oplossing. Bij ons van Vonk 360 kunt u vergaderlocaties, maar ook flexplekken en kantoorruimtes huren in de provincie Utrecht. Wij waarborgen hier de professionele sfeer van rust en verzorgen de nodige voorzieningen zoals goede meubels, koffie en thee. Want koffie kan natuurlijk ook helpen bij de concentratie. 

Moderne en duurzame vergaderlocatie Veenendaal

Als u bij ons een vergaderlocatie in Veenendaal huurt, of een andere kantoorruimte of flexplek, kunt u er van uit gaan dat deze een moderne sfeer heeft en duurzaam is. In al onze locaties maken wij efficiënt gebruik van daglicht, wat de sfeer ten goede doet. Uiteraard hebben wij ook op al onze locaties een goede internetverbinding waarmee u veilig en snel van het internet gebruik kan maken, vooral tegenwoordig erg belangrijk. Hierbij horen ook bij onze flexplekken verscheidene televisieschermen voor zaken als Powerpoint presentaties. In uw pauzes kunt u alles wat u nodig heeft halen bij ons restaurant. Omdat wij graag mee willen gaan in onze tijd en duurzaam willen zijn hebben onze parkeerplaatsen laadpalen voor elektrische auto’s. Al onze locaties zijn overigens centraal gelegen, dichtbij snelwegen en goed bereikbaar. Geïnteresseerd in het huren van een vergaderlocatie, flexplek of kantoorruimte? Ook handig is om te weten dat onze kantoorruimte op lange termijn gehuurd kunnen worden inclusief alles wat bij onze service hoort.

Extra’s 

Bij het huren van een van onze locaties bieden wij u verschillende extra opties. Wilt u hierbij ook laptops huren? Of misschien microfoons of notitieblokken? Het kan allemaal. U kunt meer lezen op onze site, of een prijsindicatie aanvragen.