Novidata
Image default
Meubels

Thuisby's top 10 interieur must-haves voor 2023

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te kijken naar de interieurtrends voor 2023. In dit artikel delen we Thuisby’s top 10 interieur must-haves voor het komende jaar.

1. Duurzaamheid

Duurzaamheid blijft een belangrijk thema in het interieurdesign. Denk aan meubels gemaakt van gerecyclede materialen of energiezuinige verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar geeft uw huis ook een unieke en bewuste uitstraling.

2. Natuurlijke materialen

Materialen zoals hout, steen en leer blijven populair. Ze geven een warme en natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Combineer deze materialen met groene planten voor een echte Thuisby-look.

3. Kleurrijke accenten

In 2023 zien we meer kleur in het interieur. Denk aan kleurrijke kussens, vloerkleden of kunstwerken. Het geeft uw huis een vrolijke en levendige uitstraling.

4. Minimalisme

Less is more. Een minimalistisch interieur met strakke lijnen en weinig accessoires blijft een trend. Het zorgt voor rust en ruimte in uw huis.

5. Technologie

Slimme technologie wordt steeds meer geïntegreerd in ons interieur. Denk aan slimme verlichting, thermostaten of beveiligingssystemen. Het maakt uw huis comfortabeler en veiliger.

6. Vintage

Vintage is terug! Oude meubels en accessoires geven uw interieur een unieke en persoonlijke touch. Het is de perfecte manier om uw huis een Thuisby-gevoel te geven.

7. Multifunctionele meubels

Met de toenemende behoefte aan flexibiliteit, zijn multifunctionele meubels een must. Denk aan een bureau dat ook als eettafel kan dienen, of een bank die kan worden omgevormd tot een bed.

8. Planten

Planten zijn een must-have in elk interieur. Ze brengen leven in uw huis en verbeteren de luchtkwaliteit. Bovendien passen ze perfect bij de Thuisby-stijl.

9. Textuur

In 2023 zien we meer textuur in het interieur. Denk aan fluwelen banken, geweven vloerkleden of houten wandpanelen. Het geeft uw interieur diepte en karakter.

10. Persoonlijke touch

Tot slot, maak uw interieur persoonlijk. Voeg foto’s, kunstwerken of souvenirs toe die iets over u vertellen. Het maakt uw huis echt een Thuisby.

Bent u klaar om uw interieur een update te geven? Bezoek dan Thuisby voor meer inspiratie en idee├źn.

https://thuisby.com/