Met de nieuwe opberg trend gestart door de Japanse opruim ‘guru’ Marie Kondo mag de sieraden display niet in uw huis ontbreken. Volgens Marie Kondo zou een opgeruimd huis staan voor een opgeruimd leven en daarom helpt zij door middel van haar geschreven boek en de nieuwe serie o.a. op Netflix gezinnen om hun huis (en leven) weer op orde te krijgen. Een rommelig huis maakt mensen vaak onrustig, terwijl een eigen plek juist voor rust en kalmte zou moeten zorgen. Mocht u hiermee willen beginnen, dan is een display van Nova een mooie start.

De sieraden display van Nova

Nova sieraden displays heeft een groot aanbod aan verschillende displays om je sieraden netjes op te bergen. Op deze manier heeft u geen Marie Kondo nodig en heeft u het heft helemaal in eigen handen. Zo kunt u uw horloges netjes houden in een speciale horlogebox, uw oorbellen soorten aan een oorbellenrekje of een display speciaal voor uw ringen. Naast dat de displays handig van pas komen, zijn ze ook nog mooi voor het oog. De displays hebben een moderne stijl, vaak in de kleuren zwart, wit en licht hout en zijn mooi afgewerkt. Heeft u liever een display waardoor uw sieraden niet meteen zichtbaar zijn voor iedereen? Kies dan voor een etui, een display met een klep of een sieraden doos met diverse vakken. Deze dozen zijn geschikt voor zowel oorbellen, kettingen, ringen, armbanden en horloges. De etui is zelfs extra handig om mee te nemen op reis – deze kun je gemakkelijk oprollen en meenemen in uw koffer. Zo bespaart u ruimte en gewicht.

Personalisatie

Naast het grote aanbod, biedt Nova ook nog aan om uw display te personaliseren door de display te laten bedrukken. Door het product te laten bedrukken, maakt u het product geheel uw eigen. U kunt uw display laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo (voor een leuk en origineel relatiegeschenk), een naam om iemand te verrassen, of als cadeau voor uzelf een mooie afbeelding te laten plaatsen die dierbaar voor u is of waar een dieper verhaal achter ligt.