Novidata
Image default
Gezondheid

Met behulp van je onbewuste geest je angst overwinnen nabij Rotterdam

Heb je last van angst, stress of wellicht paniek en wil je deze angst overwinnen in de omgeving Rotterdam, de regio waar jij werkt of woonachtig bent? Dan kan I-Reflection in Capelle aan den Ijssel, een praktijk voor hypnotherapie, je daarbij van dienst zijn. Hypnotherapie heeft een bewezen effect en wordt steeds meer in de reguliere zorg geïntegreerd. Hypnotherapie is een vorm van therapie die als doel heeft een verandering in je denken teweeg te brengen. Het heeft niets te maken met de hypnotische manipulaties die je wellicht ooit eens op televisie hebt gezien. Hypnose is juist een manier om mensen te helpen hun spanningen te verminderen en hun dagelijkse pijn draaglijker te maken.

Tijdens hypnotherapie behoud je zelf alle controle

Wil jij je angst overwinnen in regio Rotterdam, maar twijfel je bij het horen van het woord hypnotherapie? Dat is niet eens zo verwonderlijk, want hypnos is het Griekse woord voor slaap. Echter zul je tijdens een hypnotherapeutische behandeling nooit in slaap komen. Je komt juist in een ontspannen, maar tegelijkertijd geconcentreerde toestand waarin je zelf alle controle houdt. Ook kom je aan het eind van een sessie weer eenvoudig uit hypnose. Er bestaat geen enkele reden om aan te nemen dat je niet meer uit deze toestand komt. Een ervaren hypnotherapeut zoals werkzaam bij het hierboven genoemde centrum zorgt er bovendien voor dat je je tijdens de behandeling optimaal comfortabel voelt.

Een alternatief of aanvulling op reguliere behandelingen

I-Reflection is een behandelpraktijk waar al tal van cliënten met de meest uiteenlopende klachten in behandeling zijn geweest. De therapeut die jou helpt je angst te overwinnen in Capelle aan den IJssel nabij Rotterdam heeft jarenlange ervaring en is uiteraard gediplomeerd. Je kunt de behandeling als alternatief voor de meer reguliere behandelingen volgen, maar deze ook als aanvulling daarop gebruiken. Hypnotherapie wordt overigens niet alleen ingezet voor stress en angst, maar ook bij onzekerheid, chronische pijn, binge drinken en meer problemen.

https://www.i-reflection.nl/