Novidata
Image default
Hobby en vrije tijd

Ik heb een fotopaal te huur

Ik schrijf dit op dit moment omdat ik een fotopaal in arnhem te huur heb. Voor de mensen die niet weten wat een fotopaal is: een fotopaal is in wezen niets meer of minder dan zo’n photobooth waar je met enkele mensen in kunt gaan zitten en dan vervolgens een paar foto’s maken die op een rolletje naar buiten komen zodat je die kunt pakken en een herinnering samen hebt aan een bepaald feest of een gebeurtenis. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig en ik heb er een aantal in de aanbieding

 

Voor grotere feesten een ideale attractie

Ik kan me voorstellen dat je als je gewoon een huisfeestje geeft, niet zo heel erg veel hebt aan zoiets als een fotopaal. Het is natuurlijk wel gewoon best wel een gedoe om ervoor te zorgen dat je die paal in je pand krijgt, want photobooth moet wel gewoon komen vanuit een andere plek en dat kost ook geld en tijd. Dus tenzij je de middelen hebt om ervoor te zorgen dat je zo’n fotopaal kunt aanschaffen, zou ik hem voor deze keer overslaan, maar mocht je wel op deze schaal iets willen bestellen, dan ben ik je contact.

 

De perfecte manier om je feestje op te fleuren

Kijk, tegenwoordig leven we in een tijd waarin iedereen het leuk vindt zo’n beetje om herinneringen op te slaan. Mensen maken foto’s en video’s van alles tegenwoordig, hoe banaal of gewoontjes het desbetreffende evenement dan ook mag zijn. Hartstikke leuk en aardig, maar eigenlijk is het naar mijn mening wel gewoon een stuk leuker als je niet alleen een foto’tje hebt op je telefoon in een galerij van verschillende evenementen en gebeurtenissen, maar ook gewoon een fysieke herinnering aan een leuke avond die je niet zomaar met één klik op de knop kunt weggooien. Dat zou zonde zijn.