Novidata
Image default
Woningen

Het makelaarskantoor houdt zich bezig met het verhuur en verkoop van vastgoedHet makelaarskantoor houdt zich bezig met de selectie van commercieel vastgoed. De exclusieve basis van commercieel vastgoed van ons bedrijf stelt u in staat om snel het pand te selecteren dat het beste aansluit bij de wensen van de huurder.
Dankzij de samenwerking met ontwikkelaars helpen we u onroerend goed te huren of te kopen zonder uw tijd te verspillen.
Het agentschap heeft een grote basis van onroerend goed, waaronder:
Commerciële panden
Kantoorruimten
Magazijn en productiefaciliteiten
We spreken de meest gunstige voorwaarden voor onze klanten af ​​en hebben volledige controle over het ondertekenen van juridische documenten.
U kunt zeker zijn van succes, aangezien de medewerkers van het makelaarskantoor aanzienlijke ervaring hebben opgedaan en een diep begrip hebben van de specifieke kenmerken van de markt.
Ons makelaarskantoor is een team van professionals bestaande uit 34 specialisten in residentieel, commercieel, voorstedelijk vastgoed en beheer! Bij de opening hebben we besloten om de belangrijkste prioriteit van de ontwikkeling van het bedrijf te maken – de vorming van een transparant en begrijpelijk schema van interactie tussen kopers, verkopers en agentschappen.
We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze diensten, daarom zijn we het enige bedrijf met een eigen kwaliteitscontrole-afdeling, die regelmatig het proces van verkopen, kopen en elke interactie met de klant controleert. Onze experts staan ​​klaar om u te helpen bij zo’n lastige kwestie als het kopen van onroerend goed.

 

 

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/