Novidata
Image default
Gezondheid

Ga met je kind met onder- of overgewicht voor hulp naar een diëtist in Den Haag

Heeft jouw kind te maken met onder- of overgewicht? Dan is het verstandig om op tijd een diëtist uit Den Haag in te schakelen. Bij Gezond Leven Diëtisten kan een van de diëtisten jouw kind helpen bij het aankomen of afvallen in Den Haag. Uiteraard gebeurt dit op een gezonde manier waar zowel jouw kind en jij een goed gevoel bij krijgt. De eerste afspraak bij deze diëtistenpraktijk bestaat uit een intakegesprek. Dit kennismakingsgesprek vindt plaats in de Rivierenbuurt, Benoordenhout of in Voorburg. Het is ook mogelijk dat de diëtist bij jullie thuis langskomt. Liever een online consult? Dan vindt het gesprek plaats in een beveiligde omgeving.

Samen zoeken jullie uit welke leefstijl er bij jouw kind past

Tijdens het kennismakingsgesprek hoort de diëtist uit Den Haag graag hoe het komt dat jouw kind moet afvallen of juist moet aankomen. Er wordt goed naar jouw kind geluisterd. Het is fijn als de reden van het over- of ondergewicht bekend is. Zo kan de diëtist namelijk het gewichtsprobleem bij de oorsprong aanpakken en hier goed rekening mee houden tijdens het opstellen van een voedingsplan. Als jouw kind onder behandeling van een diëtist komt, zullen er meerdere consulten worden ingepland. Tijdens die gesprekken kan de voortgang worden bekeken en besproken. Met behulp van de diëtist uit Den Haag zal jouw kind op een gezonde manier afvallen of aankomen. Op naar een gezondere leefstijl die aansluit bij jouw kind!

Meld je kind aan voor een intakegesprek

Neem contact op met Gezond Leven Diëtisten en meld jouw kind aan voor een kennismakingsgesprek in de diëtistenpraktijk. De contactgegevens vind je op de website van de praktijk. Samen met de diëtist uit Den Haag zal het jouw kind lukken om aan te komen tot het juiste gewicht is bereikt, en hetzelfde geldt met afvallen. Dit gebeurt op een blijvende manier, tot jouw kind het streefbericht heeft bereikt.