NEO (vroeger ook wel AntShares genoemd) is één van de snelst groeiende crypto coins van de afgelopen maanden. De coin wordt ook wel de Chinese Ethereum killer genoemd, omdat het feitelijke dezelfde problemen probeert op te lossen als Ethereum. Wat deze problemen precies zijn én of investeren in deze cryptocurrency potentie heeft, lees je in dit introducerende artikel van de coin NEO. 

Het was 2014 toen in China aan het ietwat obscure project AntShares gestart werd. Later zou het Chinese OnChain de rebrand naar NEO maken, de crypto coin die we nu beter kennen als “de Chinese Ethereum”. En het is juist het feit dat het project in China gelaceerd is, wat het voor veel investeerders zo interessant maakt om te beleggen in de altcoin. Of natuurlijk het feit dat NEO-houders periodiek GAS krijgen toebedeeld, een munt die direct gelinkt is met NEO op een fundamentele wijze.

Als lezer ben je natuurlijk vooral geïnteresseerd in het feit of NEO de moeite waard is om te kopen. Is de prijs het waard? Kunnen we nog schommelingen in de koers verwachten op korte of wellicht op de lange termijn? Hoewel wij geen financieel advies kunnen geven en alle beleggingen risicovol zijn (vooral cryptocurrencies), lijkt het er op dat NEO in potentie een prima keuze kan zijn op de cryptomarkt. 

Bron: Bitvavo.com